Në kërkim të një mandati tjetër/ Fatos Tushe me pasuri nga Durrësi në Velipojë – CNA
Connect with us

Aktualitet

Në kërkim të një mandati tjetër/ Fatos Tushe me pasuri nga Durrësi në Velipojë

Publikuar

-

Partia Socialiste ka publikuar emrat e kandidatëve për kryetar bashkish dhe komunash.

Për Bashkinë Lushnje do të kërkojë një mandat tjetër, kryetari aktual, Fatos Tushe.

Tushe ka qenë kryetar i bashkisë Lushnje edhe përgjatë vitet 2007–2009, më tej ai është zgjedhur deputet në legjislaturën XVIII deri më 31.03.2011. Më pas dorëheqjen sepse kandidoi për Bashkinë e Lushnjes në zgjedhjet lokale të vitit 2011, ku edhe arrititi të fitonte.

Gjatë kohës që ka drejtuar Bashkinë e Lushnjës ai shenjëstruar nga Opozita.

Në vitin 2016 Tushe iu bë pjesë e një ngjarje të pakëndshme me një tregëtare, të cilën u tha se e kërcënoi, për shkak se ajo nuk pranonte të largohej nga vendi ku shiste.

Më pas në media u raportua se ai e ftoi në zyrën e tij, gruan që kërcënoi .

Për ngjarjen pati reagime edhe nga Avokati i Popullit dhe Partia Demokratike, ndërsa kryebashkiaku në atë kohë u shpreh i penduar për veprimet e tij.

CNA.al do të hedhë dritë mbi pasuritë e të gjithë kandidatë për kryetarë bashkish dhe komunash.

Kandidati socialist për Bashkinë e Lushnjës, Fatos Tushe rezulton se në vitin 2010, kohën kur ka qenë deputet kishte në pronësi një shtëpi banimi 2-katëshe me sipërfaqe 118 m2, një apartament me sipërfaqe 60 m2 në Durrës, një tjetër apartament 70.38 m2 në Lushnjë.

Gjithashtu ai rezulton bashkëpronar me 50% i një toke me sip. 500 m2 në Voskopojë, blerë më 26.04.2006, në vlerën 1 500 000 lekë, pronar me 100% i një lokali me sip. 28.6 m2 në Lushnjë, blerë më 05.03.2010, në vlerën 1 720 590 lekë, pronar me 100% i një lokali me sip. 79 m2 në Lushnjë, blerë më 05.03.2010, në vlerën 4 752 680 lekë, pronar me 100% i një veture tip Mercedes Benz, blerë më 23.01.2006, në vlerën 850 000 lekë. Për më tepër rezulton se ka dhënë hua 70 000 euro një personi.

Më vonë ka deklaruar se dy prej lokaleve dhe makinave i ka shitur.

Më poshtë po sjellim pasurinë e deklaruar nga Fatos Tushe, sipas të dhënave të Open Spending Albania.

Viti 2010 (Deklarata fillestare)

Pronar me 100% i një shtëpie banimi 2-katëshe me sip. 118 m2 në Lushnjë e hipotekuar, në vlerën 3 500 000 lekë.

Pronar me 100% i një ap. banimi me sip. 60 m2 në Durrës, blerë më 10.04.2004, në vlerën 1 900 000 lekë.

Pronar me 100% i një lokali me sip. 28.6 m2 në Lushnjë, blerë më 05.03.2010, në vlerën 1 720 590 lekë.

Pronar me 100% i një lokali me sip. 79 m2 në Lushnjë, blerë më 05.03.2010, në vlerën 4 752 680 lekë.

Pronar me 100% i një ap. banimi me sip. 70.38 m2 në Lushnjë, blerë më 05.03.2010, në vlerën 2 822 731 lekë.) Bashkëpronar me 50% i një toke me sip. 500 m2 në Voskopojë, blerë më 26.04.2006, në vlerën 1 500 000 lekë.

Pronar me 100% i një veture tip Mercedes Benz, blerë më 23.01.2006, në vlerën 850 000 lekë.

Dhënë hua në vlerën 70 000 euro një personi fizik nëpërmjet një kontrate huamarrje nënshkruar më 31.12.2009 për shumën 40 000 euro dhe një kontrate tjetër huamarrje nënshkruar më 12.03.2010 për shumën 30 000 euro.

Kredi bankare marrë më 12.02.2008 në bankë të nivelit të dytë me principal 185 000 euro, afat shlyerje 20 vjet dhe interes 5%.

Viti 2010

Paga dhe shpërblime neto si Kryetar i Bashkisë Lushnje në vlerën 1 998 429 lekë.

Interesa në vlerën 7 200 euro nga kontrata e huasë dhënë një personi fizik nepërmjet një kontrate huamarrje nënshkruar më 31.12.2009 për shumën 40 000 euro.

Interesa në vlerën 4 050 euro nga kontrata e huasë dhënë një personi fizik nepërmjet një kontrate huamarrje nënshkruar më 12.03.2010 për shumën 30 000 euro.

Bashkëshortja paga dhe shpërblime në vlerën 151 840 lekë.

Të ardhura në vlerën 1 767 566 lekë nga shitja e një lokali me sip. 28.6 m2 në Lushnje.

Të ardhura në vlerën 400 000 lekë nga shitja e një veture tip Mercedes Benz.

Të ardhura në vlerën 1 767 566 lekë nga shitja e një lokali me sip. 28.6 m2 në Lushnje.

Të ardhura në vlerën 400 000 lekë nga shitja e një veture tip Mercedes Benz.

LEXO EDHE:  Investime fiktive në Durrës/ Sakollari: Ata që kanë vjedhur do të paguajnë

Detyrime të paguara në vlerën -12 650 euro për një kredi bankare marrë më 12.02.2008 në bankë të nivelit të dytë me principal 185 000 euro, afat shlyerje 20 vjet dhe interes 5%.

Detyrime të paguara në vlerën -800 euro për sigurimin e një kredie bankare marrë më 12.02.2008 në bankë të nivelit të dytë me principal 185 000 euro, afat shlyerje 20 vjet dhe interes 5%.

Blerë veturë tip Mercedes Benz në vlerën -467 219 lekë.

Viti 2011

Paga dhe shpërblime neto si Kryetar i Bashkisë Lushnje në vlerën 610 365 lekë.

Bonuse për transportin në vlerën 180 000 lekë.

Bonuse për telefonin në vlerën 60 000 lekë.

Shpërblime si anëtar i KRRT në vlerën 5 400 lekë.

Interesa në vlerën 7 200 euro nga kontrata e huasë dhënë një personi fizik nepërmjet një kontrate huamarrje nënshkruar më 31.12.2009 për shumën 40 000 euro.

Interesa në vlerën 5 400 euro nga kontrata e huasë dhënë një personi fizik nepërmjet një kontrate huamarrje nënshkruar më 12.03.2010 për shumën 30 000 euro.

Bashkëshortja paga dhe shpërblime në vlerën 151 200 lekë

Detyrime të papaguara në vlerën 161 175 euro për një kredi bankare marrë më 12.02.2008 në bankë të nivelit të dytë me principal 185 000 euro, afat shlyerje 20 vjet dhe interes 5%.

Detyrime të paguara në vlerën -9 721 euro për një kredi bankare marrë më 12.02.2008 në bankë të nivelit të dytë me principal 185 000 euro, afat shlyerje 20 vjet dhe interes 5%.

Viti 2012

Të ardhura nga paga si Kryetar Bashkie 904 582 lekë.

Të ardhura nga bonusi për transportin si Kryetar Bashkie 300 000 lekë.

Të ardhura nga bonusi për telefonin si Kryetar Bashkie 100 000 lekë.

Të ardhura nga interesat për 1 800 euro dhe 1 350 euro për dy kontrata huaje përkatësisht në vlerat 40 000 euro dhe 30 000 euro.

Bashkëshortja: të ardhura nga paga 201 600 lekë.

Detyrime të paguara në vlerën 14 582 euro për një kredi bankare të aktivizuar në 12.2.2008

Viti 2013

Të ardhura nga paga si Kryetar Bashkie 1 122 325 lekë.

Të ardhura nga bonusi për transportin dhe telefonin si Kryetar Bashkie 517 000 lekë.

Të ardhura si anëtar i Këshillit të Qarkut 23 760 lekë.

Bashkëshortja: të ardhura nga paga 151 200 lekë.

Detyrime të paguara në vlerën 15 772 euro për një kredi bankare të aktivizuar në 4.03.2008.

Viti 2014

Të ardhura nga paga si kryetar bashkie, 1 115 742 lekë.

Të ardhura si bonus për shpenzime telefoni, 119 000 lekë.

Të ardhura si bonus për shpenzime transporti, 360 000 lekë.

Të ardhura si anëtar i këshillit të qarkut, Fier, 83 160 lekë.

Bashkëshortja, të ardhura nga paga si specialiste laboratori në klinikën “Nertila”, 94 259 lekë.

Kredi bankare në një bankë të nivelit të dytë, 183 000 euro, me afat 20 vjet, detyrimi financiar i pashlyer 140 353 euro.

Shpenzime për sigurim prone dhe jete, 767 euro.

Viti 2016

Të ardhura nga paga si Kryetar i Bashkisë Lushnje, 1 238 754 lekë.

Të ardhura nga shpenzime të rimbursueshme për telefon dhe transport, 480 000 lekë.

Bashkëshortja, Znj. Blerta Tushe, të ardhura nga paga, 56 968 lekë.

Të ardhura nga shitja e veturës tip Daimler Chrysler, 3 500 euro.

Shlyer në vitin 2016 -15 560 euro për kredi bankare marrë më 04.03.2008 me principal 183 000 euro, afat shlyerje 20 vjet dhe këst mujor 1 256 euro. Detyrimi i mbetur më 31 dhjetor është 125 736 euro.

Viti 2017

Të ardhura neto të vitit me vlerë 1 301 796 Lekë nga paga si Kryetar i Bashkisë Lushnje

Të ardhura me vlerë 120 000 Lekë nga rimbursimi i shpenzimeve për telefon.

Të ardhura me vlerë 360 000 Lekë nga rimbursimi i shpenzimeve për transport.

Është shlyer shuma prej 15 800 Euro për kredinë e marrë pranë NBG Bank, me principal 183 000 Euro, me këst mujor 1 256,12 Euro dhe afat 20 vjeçar. Kredia është marrë në datë 04.03.2008 dhe gjendja e mbetur e detyrimit në 31 Dhjetor 2017 është 116 765,11 Euro./CNA.al

 

 

Aktualitet

“Nuk ka as fitues as humbës”/ Analisti: 30 qershori nuk është datë zgjedhjesh

Publikuar

-

By

Në vlerësimin e dhenë lidhur me qënien apo jo të datës 30 qershor, të çdekretuar nga presidenti i Republikës si datë e mbajtjes së zgjedhjeve për pushtetin vendor, analisti Aleksandër Çipa ka thenë se nuk preferon ta quaj të tillë. Dhe jo sepse është i ndikuar nga hedhja poshtë e datës së mbajtjes së tyre prej Dekretit presidencial, por prej faktit se edhe pse do mbahen në 30 qeshor votuesit nuk kanë çfarë zgjedhin.

“Nuk do ta quaja datën 30 qershor datë zgjedhjesh, sepse nuk kemi çfarë të zgjedhim.  30 qershori nuk jep as fitues dhe as humbës. Nuk dalin dot më këshillat bashkiakë, si do të zgjidhen përderisa nuk ka palë? Nuk ka sesi. Nuk i merr dot 100% edhe sikur të dojë. Maxhoranca ndjek një vendim politik për të mos i shërbyer vakumit që la pala tjetër, sepse nuk ka njeri në këtë vend që i jep të drejtë opozitës për ikjen nga institucionet,” ka thenë Çipa i qenë pjesë e panelit të emisionit “Tempora”, ku si temë diskutimi është “30 qershori shansi i fundit”. /CNA.al

LEXO TE PLOTE

Aktualitet

Mos e hani bukën bashkë me turpin/ Shërbëtori i Metës bën moral

Publikuar

-

By

Gazetari Dritan Kaba i njohur si ish argat i ish kryeministrit Fatos Nano dhe shërbëtor i Presidentit të Republikës Ilir Meta në një postim në rrjetet sociale ka bërë moral për zgjedhjet e 30 Qershorit.

Kaba shkruan se kush thotë që shkoj në zgjedhje për bukën le ta hajë atë bashkë me turpin pasi sipas punëtorit të Metës kur ta pyesin fëmijët se çfarë bëri për Shqipërinë nuk do të dinë sit i përgjigjen.

Postimi i plotë:

MOS E HANI BUKËn BASHKË ME TURPIN!

Kush thotë që shkoj në zgjedhje për bukën, ta hajë atë bashkë me turpin!

Kur ta pyesin fëmijët çfarë bëre, që unë të jetoja në vendin tim i lirë dhe të mos e braktisja atë prej votës tënde, si do i përgjigjen?!

Kur ta pyesin nipat nëpërmjet skype nga ana tjetër e botës çfarë bëre kur u rivendos diktatura e krimit, që na largoi nga njëri-tjetri, për shkak të votës tënde, çfarë do i përgjigjen?!

Kur ta pyesin mbesat o gjysh a kishe turp, kur haje bukën e rrogës tënde dhe mijëra të tjerë largoheshin nga vendi, për shkak të votës tënde, për mbështetjen që i dhe një shteti të kalbur çfarë do i pegjigjen?!

LEXO EDHE:  Investime fiktive në Durrës/ Sakollari: Ata që kanë vjedhur do të paguajnë

Kur të ulen me miqtë në lagje, që për shkak të votës së tij, janë të pashpresë, të papunë, bukë dhe fëmijët i kanë marrë arratinë se nuk durojnë dot sundimin e kriminelëve, çfarë do i përgjigjen?!

Si do ulen në tavolinën e bukës duke përtypur ushqimin e siguruar nga vota që dhanë për të mbajtur në këmbë një sistem, që megjithëse janë në punë, po i merr lirinë, po i shkel dinjitetin me këmbë, po i kthen në skllevër me pagesë, pa i dalë në përfytyrim ai minutë që shkuan dhe hodhën votën për ta ngritur në piedestal këtë monstër kriminale?!

Si mundet t’ju shkojë buka në stomak pa u sëkëlldisur duke menduar që për atë bukë, shitën dinjitetin?!

Mos e hani atë bukë me turp!

Mos e ndjeni veten fajtor gjithë jetën para fëmijëve tuaj.

Mos e hani atë bukë, që do iu përziejë stomakun gjithë jetën.

P.S. këto rradhë nuk janë për adhuruesit e diktaturës. Pinjollët e bllokut, bijtë e etërve, që iu thurrin këngë diktatorëve. Njerëzve që kur kanë lindur e kanë lënë dinjitetin në martenitet bashkë me placentën. Si dhe atyre që vuajnë nga Sindroma e Stockholmit./CNA.al

 

LEXO TE PLOTE

Aktualitet

“Dekreti Metës, shans për dialog”/ Politologu: Po shkojmë drejt një konflikti të madh

Publikuar

-

By

Pa sens juridik, situatë skandaloze që po na shpie drejt një konflikti të pashmangshëm e me një kosto shumë të madhe, e ka vlerësuar situatën në të cilën shqiptarët po shkojnë drejt zgjedhjeve vendore, politologu Afrim Krasniqi.

I qenë pjesë e emisionit “Tempora”,ku temë diskutimi është “30 qershori shansi i fundit”,  Krasniqi ka thenë gjthashtu se me anën e çdekretimit të datës së mbajtjes së zgjedhjeve Presidenti i dha një shans për dialog protagonistëve politik të përfshirë në këtë betejë pa sens. Një shans të humbur, vlerëson Krasniqi.

“Nuk është juridike kjo që po ndodh. E trishtueshme është se shqiptarët po shohin përmes ekranit të televizorit se Shqipëria po shkon drejt një situate skandaloze, drejt një konflikti të pashmangshëm me një kosto shumë të madhe, duke humbur të gjithë shanset dhe miqtë e Shqipërisë në botë. Ne që punojmë me të huajt e shohim çdo ditë e më shumë. Ka një skepticizëm në bllok ndaj gjërave si po ecën Shqipëria dhe prespektiva e saj. Dhe është e frikshme, e dhimbshme dhe e papranueshme sesi kjo skemë ndodh dhe nuk bëhet asgjë për ta ndaluar. Të gjithë këta aktorë, presidenti, kryetar opozite, maxhorance janë pjesë e fajit kush më shumë e kush më pak dhe të gjithë këta artifica teknike nuk janë as zgjidhje, as thelbi i problemit dhe as  arsyeja pse ndodhim në krizë”, ka deklaruar politologu Krasniqi, duke vijuar:

LEXO EDHE:  Investime fiktive në Durrës/ Sakollari: Ata që kanë vjedhur do të paguajnë

“Që kur ka dalë dekreti i presidentit unë e kam gjykuar si akt politik. Përsa kohë nuk ka Gjykatë Kushtetuese askush tjetër nuk ka autoritetin për ti thënë presidentit e ka mirë apo gabim, pavarësisht se kam bindjen personale që nuk është kompetencë e presidentit për të nxjerrë një dekret të tillë. Megjithatë ishte shans për të bërë dialog politik. Dhe arsyetimi i tij, që mund të përdorej si shans për dialog politik, nuk është vetëm arsyetim i një pjese publiku në Tiranë por është dhe arsyetim i një nga kancelarive kryesore ndërkombëtare. Palët nuk e përdorën dhe sot kemi shkuar aty ku nuk kemi vetëm një president në presidencë, por dhe president në KQZ, një në kryeministri dhe një në opozitë. Secili e lexon Kushtetutën dhe ligjin siç e dëshiron”./CNA.al

LEXO TE PLOTE
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

LAJMET E FUNDIT

Aktualitet15:14 - 24 Qershor, 2019

Kukësi lë me gisht në gojë Partizanin, i “rrëmben” nga duart Azdren Llullakun

Kukësi nuk ia doli dot që ta mundë Partizanin në kampionat, por shpreson ta bëjë një gjë të tillë në…...

Aktualitet20:54 - 23 Qershor, 2019

Zaev vulos zvendësimet/ Tre shqiptarë, ministra në qeverinë e “re”

 Kryeministri Zoran Zaev, sot vulosi përbërjen e re Qeveritare, ku  gjashtë ministri do të pësojnë ndryshime. Kështu, sikurse raportojnë mediat vendore:...

Aktualitet20:10 - 23 Qershor, 2019

Gara për Bashkinë e Stambollit/ Humb për të dytë herë i preferuari i Erdogan

Kandidati i partisë në pushtet në zgjedhjet e përsëritura për Kryetar Bashkie në Stamboll, Binali Yildirim, pranoi humbjen ndaj kandidatit...

Aktualitet17:01 - 23 Qershor, 2019

Zgjedhjet për kryebashkiakun e Stambollit

Pas një ankese të kreut të shtetit turk, Erdogan, zgjedhjet për postin e bashkisë së Stambollit u anuluan. Kandidati AKP,...

Aktualitet16:48 - 23 Qershor, 2019

Dështimi i takimit në Paris/ Kosova dhe Serbia në kërkim të “fajtorit”

Nisma e kancelares gjermane Angela Merkel dhe presidentit francez Emanuel Macron, për një takim në Paris në përpjekje për të zhbllokuar bisedimet...

Aktualitet10:19 - 22 Qershor, 2019

Zjarr në Paris/ Tre të vdekur, 28 të plagosur

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Paris, ku tre persona kanë vdekur, ndërsa 28 të tjerë janë plagosur si...

Aktualitet13:13 - 21 Qershor, 2019

Tërmeti shkund Francën/ Dëmtohen ndërtesat

Franca është tronditur nga një tërmet i fuqishëm me magnitudë 5.1 ballë të shkallës Rihter mëngjesin e sotëm. Tërmeti ka...

Aktualitet11:20 - 21 Qershor, 2019

Protesta e opozitës/ Blindohet Kryeministria e Parlamenti

Opozita do të zhvillojë sonte në orën 20:00 protestën e nëntë kombëtare e përpara Kryeministrisë kundër qeverisë Rama. Për mbarëvjatjen...

Aktualitet20:28 - 20 Qershor, 2019

Turqi, 151 të dënuar me burgim përjetshëm

Një gjykatë turke në Ankara dënoi të enjten 151 persona me burgim të përjetshëm nën akuzat për grusht shteti në...

Aktualitet18:34 - 20 Qershor, 2019

Rrugët e ndikimit rus në Ballkanin Perëndimor përmes medias satelite

Një studim i Fondit Marshall Gjerman në Shtetet e Bashkuara, vë në pah se zhgënjimi i përgjithshëm me Perëndimin në...

Aktualitet18:26 - 20 Qershor, 2019

Viktimë e përgjimeve/ Jep dorëheqje ministri i Inovacionit

Ministri i Inovacionit dhe Ndërmarrësisë në qeverinë e Kosovës, Besim Beqaj, dha sot dorëheqje nga posti i tij. Dorëheqja e...

Aktualitet20:48 - 19 Qershor, 2019

Trump premton dëbime masive të imigrantëve të paligjshëm

Presidenti Donald Trump, i cili nisi zyrtarisht fushatën për rizgjedhje, thotë se autoritetet amerikane të emigracionit do të fillojnë deportimin...

Aktualitet20:38 - 19 Qershor, 2019

Kapet sasia më e madhe e drogës në historinë e SHBA

Autoritetet federale njoftuan të martën se kanë sekuestruar sasinë më të madhe të drogës në historinë e SHBA. Bëhet fjalë...

Aktualitet19:08 - 18 Qershor, 2019

A i ka mbajtur Presidenti Trump premtimet e bëra?

Ndërsa demokratët vazhdojnë përplasjen njëvjeçare për të parë se kush do të sfidojë Presidentin Donald Trump në zgjedhjet 2020, presidenti...

Aktualitet18:47 - 18 Qershor, 2019

Erdogan e quan “martir”/ Funerali i ish presidentit egjiptian, Mohamed Morsi

Ish presidenti egjiptian Mohamed Morsi, udhëheqësi i parë i zgjedhur në mënyrë demokratike në vend, i cili u detyrua më...

Aktualitet18:39 - 18 Qershor, 2019

Shtetet e Bashkuara ratifikojnë marrëveshjen e ekstradimit me Kosovën

Ministri i Drejtësisë në Kosovë, Abelard Tahiri, tha të martën se ka marrë një letër të nënshkruar presidenti i Shteteve...

Aktualitet18:26 - 18 Qershor, 2019

Gjoka bën deklaratën që nuk pritej: Më mirë që na ra Debreceni

Kukësi do të përballet me Debrecenin në turin e parë të Europa League dhe në kampin verilindor e kanë pritur...

Aktualitet19:48 - 17 Qershor, 2019

Ndërron jetë në sallën e gjyqit ish Presidenti i “Pranverës Arabe”

Mohamed Morsi, ish presidenti i  Egjiptit, i dalë pas lëvizjes së njohur si “Pranvera Arabe”, që rrëzoi nga froni presidencial...

Aktualitet19:04 - 17 Qershor, 2019

Vizitë në Sarajevë/ Palmer: Rusia po bllokon Ballkanin Perëndimor

Zëvendësi i ndihmësit të Sekretarit amerikan të Shtetit për Evropën, Matthew Palmer ka deklaruar se SHBA angazhohet për një raport...

Aktualitet18:37 - 17 Qershor, 2019

Vendimi pritet të shtyhet/ Mogherini: Çelja e negociatave të bëhet sa më shpejt

Federica Mogherini, përfaqësuesja e lartë e BE-së për Politikën e Jashtme edhe njëherë ka kërkuar nga vendet anëtare të BE...

Aktualitet18:31 - 17 Qershor, 2019

Maqedoni e Veriut, hidhet poshtë varianti i zgjedhjeve të parakohëshme

Kryeministri maqedonas Zoran Zaev bëri të ditur të dielën në mbrëmje se nuk do të ketë zgjedhje të parakohëshme parlamentare...

Aktualitet18:18 - 17 Qershor, 2019

“I ke dhënë ndonjë gjë a si ke dhënë”/ Qytetari i ankohet drejtorit të Ramës se nuk ka marrë lekët e votave

Në audiopërgjimin nr.5, publikuar nga gazetari i “Bild”, zbulohet biseda mes drejtorit në ministrinë e Brendshme Arben Keshi me dy persona...

Aktualitet14:13 - 17 Qershor, 2019

Lëvizja pa viza/ Avramopoulos: Kujdes, BE do të marrë masa

Numri i hyrjeve legale të azilkërkuesve në BE po rritet. Veçanërisht persona nga Amerika Latine dhe Ballkani Perëndimor e kanë...

Aktualitet12:00 - 17 Qershor, 2019

Presionet dhe sinjalet/ Grindje serioze mes Iranit dhe Britanisë së Madhe

Edhe Britania e Madhe beson se Irani qëndron pas sulmeve ndaj dy anijeve. Kjo ka shkaktuar pakënaqësi në Teheran, i...

Aktualitet09:04 - 17 Qershor, 2019

Humb jetën një pushuese në Vlorë

Një trup i pajetë është gjetur mëngjesin e sotëm në plazhin e vjetër të Vlorës. Viktima është identifikuar si Shoha...

Aktualitet19:36 - 16 Qershor, 2019

BE damkos Rusinë për dezinformim

Gënjeshtra, teori komplotiste, #hashtag-e me urrejtje. Në zgjedhjet europiane të majit janë përdorur instrumenta dezinformimi me origjinë në Rusi, shprehet...

Aktualitet18:11 - 16 Qershor, 2019

Operacioni “Krasta”/ Jepet vendimi për Suela Mustën

Gjykata e Elbasanit ka vendosur sot masën “Arrest shtëpie” për gazetaren Suela Musta e arrestuar nga policia gjatë operacionit të...

Aktualitet10:33 - 16 Qershor, 2019

Thaçi për L’Express/ Në Hagë shkoj vetëm si dëshmitar

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka folur  për 20-vjetorin e çlirimit të Kosovës në të përjavshmen francese “L’Express”. Ndër të...

Trending