Nga apartamenti tek Liqeni Artificial dhe makina luksoze/ Flamur Noka fsheh pasurinë – CNA
Connect with us

Aktualitet

Nga apartamenti tek Liqeni Artificial dhe makina luksoze/ Flamur Noka fsheh pasurinë

Publikuar

-

Opozita jashtë parlamentit, çdo ditë ngre zërin dhe  për korrupsion dhe varfëri, ndërsa vetë jetojnë në luks.

Kjo nuk është përceptim por, fakt. Nëse shikojmë deklaratat e tyre të pasurisë, vërejmë, se  si nga viti në vit, luksi i tyre shtohet dhe për më tepër nuk kuptohet se si.

Vetëm ndonjë hetim i mirëfilltë, i detajuar si Vettingu, mund të zbardhë pasurinë e tyre të vënë nëpërmjet korrupsionit, abuzimit, parave të pista, apo duke shfrytëzuar postin që kanë mbajtur.

Në filtër sot do të kalojë ish-deputeti i PD-së Flamur Noka, i cili shquhet për sherre si në Kuvend apo edhe jashtë institucionit.

Si argument kryesor ndaj atyre që e kundërshtojnë, Noka, ka grushtet, sharjen dhe dhunën. Të paktën për këto gjëra lakohet.

CNA.al paralajmëroi para tre ditësh se do zbardhte me fakte dhe dokumenta sesi një student me kanatjere të grisur u bë miliarder duke qenë roje në PD për 6 vite e me pas ministër i Brendshëm

Nga një vëzhgim që kemi bërë në deklaratat e pasurisë së së tij, nga viti 2012 deri në vitin 2017, rezulton se ka pasur të paluajtshme por edhe të luajtshme, të cilat kushtojnë shumë shtrenjtë, nëse i krahasojmë me të ardhurat që ai deklaron.

Në vitin 2012, në kohën që u emërua Ministër i Brendshëm, Noka ka blerë një apartament tek një pallat pranë Liqeni i Artificial.

 

Pallati tek Liqeni Artificial, ku ndodhet apartamenti i Flamur Nokës

Noka deklaron tre burime të ardhurash si dhe blerjen e një apartamenti me sipërfaqe 190 m2, vlerë 151 000 euro, Rr. “Sami Frashëri”, Tiranë, nëpërmjet një kontrate shit-blerjeje dhe transferim kredie 5 000 000 lekë nga Enti Kombëtar i Banesave.

Bëhet fjalë për një pallat të shumë debatuar nga spektri politik për lejen e ndërtimit të dhënë nga Edi Rama, në kohën që ka qenë kryetar i Bashkisë së Tiranës. Leje e cila më pas u tolerua nga ish kryeministri Sali Berisha, pas ndërhyrjes së Nokës.

Në zonën ku Noka thotë se  ka blerë apartamentin çmimet janë tre herë me shtrenjta, se ç’deklaron ai. Një apartament në rrugën “Sami Frashëri”, që ndodhet pranë Liqenit Artificial, me të njëjtën sipërfaqe që deklaron Noka, shkon të paktën 500 mijë euro.

Pra bëhet fjalë për një pasuri që nuk mund ta vendosësh kurrë me të ardhurat që ai deklaron në vitin 2012.

Të ardhurat e tij në vitin 2012, ishin nga paga dhe shpërblime si Ministër i Brendshëm dhe si anëtar i KKT-së 1 117 298 lekë,  nga paga dhe shpërblime të tjera financiare si Deputet i Kuvendit të Shqipërisë 1 794 028 lekë, të ardhura nga paga e bashkëshortes si pedagoge pranë Fakultetit të Shkencave të Natyrës 1 043 120 lekë, të ardhura nga shitja e një apartamenti me sip. 83.7 m2, vlerë 180 000 euro, në Rr. “Andon Zako Çajupi”, në qytetin e Tiranës.

Këtë pasuri ai e ka vendosur ndërkohë që nuk kishte mbaruar mandatin e parë si deputet i PD. Kujtojmë se Noka i zgjodh deputet për herë të parë në vitin 2009.

Nuk mund të merret me mend se çfarë ka ndodhur në vitet e tjera, në kohën që ushtruar mandatin e deputetit. Vetëm Prokuroria mund ta sqarojë këtë situatë.

Në vitin 2013 ai ka blerë një garazh me sipërfaqe 70 m2, vlerë 22 400 euro, në Rr. “Sami Frashëri”, Tiranë. Nuk specifikohet burimi i financimit. Gjithashtu në të njëjtin vit deklaron se bashkëshortja e tij ka blerë një automjet me vlerë 600 000 lekë.

Në vitin 2014, ka bërë pushim nga shtimi i pasurisë, ndërsa në vitin 2015,  ish- Ministri i Brendshëm ka blerë një automjet 40 mijë euro në vitin 2015, ndërsa të ardhurat e tij zyrtare shkojnë rreth 2 milionë e 4 mijë lek të reja në vit. Një automjet kaq i shtrenjtë, normalisht nuk blihet me kredi, por ke të ardhura të mjaftueshme. Në këto rrethana janë mundësi, ose Noka ka gënjyer në deklarimin e pasurisë ose është siç thotë populli “dhi e zgjebosur me bisht përpjetë”.

Ai nuk e ka shpjeguar në deklaratën e pasurisë se si e paguan këtë kredi, kur të ardhurat i ka dyfish më pak se sa vlera e makinës. Gjithashtu ai ka edhe një kredi të mëparshme të marrë nga Enti i Banesave.

Në vitin 2016, nuk ka shtim të pasurisë, ndërsa në vitin 2017 ai ka deklaruar,  të ardhura nga Kuvendi (paga, dieta, rimbursim telefoni, karburanti dhe nga komisionet), 2 344 899 lekë, të ardhurat e bashkëshortes nga Fakulteti i Shkencave të Natyrës, 1 006 394 lekë, të ardhura nga shitja e makinës tip ‘Volksëagen’, 2 500 euro.

Në media më herët është shkruar se nga Noka, kanë përfituar edhe familjarët e tij.  Kështu, dy vëllezërit e Flamur Nokës, njëri me banim në Belgjikë dhe tjetri në Tiranë, gruaja e vëllait në Belgjikë dhe motra me banim në Kamëz, kanë marrë katër apartamente në Sarandë, pronë e Entit Kombëtar të Banesave, në kohën që Flamur Noka ka qenë Kryetar i Bordit të Entit Kombëtar të Banesave.

Noka është akuzuar nga kundërshtarët e tij politike se ka pasuri të cilat nuk e ka deklaruar.

LEXO EDHE:  Nga trafikimi i drogës tek shpërdorimi i detyrës/ Kandidati socialist i mbytur në akuza

Më poshtë po sjellim pasurinë deklaruar nga viti 2012-2017, sipas të dhënave të Open Spending Albania.

Viti 2012

Të ardhura nga paga dhe shpërblime si Ministër i Brendshëm dhe si anëtar i KKT-së 1 117 298 lekë.

Të ardhura nga paga dhe shpërblime të tjera financiare si Deputet i Kuvendit të Shqipërisë 1 794 028 lekë.

Bashkëshortja, të ardhura nga paga si pedagoge pranë Fakultetit të Shkencave të Natyrës 1 043 120 lekë.

Të ardhura nga shitja e një apartamenti me sip. 83.7 m2, vlerë 180 000 euro, në Rr. “Andon Zako Çajupi”, në qytetin e Tiranës.

Marrje kredie 5 000 000 lekë nga Enti Kombëtar i Banesave, me afat shlyerje 25 vjet.

Blerje apartamenti me sip. 190 m2, vlerë 151 000 euro, Rr. “Sami Frashëri”, Tiranë, nëpërmjet një kontrate shit-blerjeje dhe transferim kredie 5 000 000 lekë nga Enti Kombëtar i Banesave.

Detyrime të paguara në vlerën 198 000 lekë për kredinë e marrë nga Enti Kombëtar i Banesave në shumën 5 000 000 lekë për blerjen e apartamentit.

Viti 2013

Të ardhura nga paga si Deputet i Kuvendit të Shqipërisë 668 454 lekë.

Të ardhura nga paga si Ministër i Brendshëm 1 145 364 lekë.

Të ardhura nga paga kalimtare pranë D.R.S.SH. Tiranë, 62 965 lekë.

Bashkëshortja, të ardhura nga paga si pedagoge pranë Fakultetit të Shkencave Sociale 901 379 lekë.

Të ardhura nga shitja e automjetit 3 000 euro.

Blerje garazhi me sip. 70 m2, vlerë 22 400 euro, në Rr. “Sami Frashëri”, Tiranë. Nuk specifikohet burimi i financimit.

Blerje automjeti nga bashkëshortja me vlerë 600 000 lekë, financuar 3 000 euro nga shitja e automjetit të vjetër dhe pjesa tjetër nga kursimet nga paga.

Detyrime të paguara në vlerën 198 000 lekë për kredinë e Entit Kombëtar të Banesave.

Viti 2014

Të ardhura nga paga si deputet, 2 369 233 lekë.

Bashkëshortja, të ardhura nga paga pranë Fakultetit të Shkencave të Natyrës, Tiranë, 811 075 lekë.

Kredi strehimi nga Enti i Banesave, detyrimi financiar i pashlyer 3 927 000 lekë.

Viti 2015

Të ardhura nga paga në Kuvendin e Shqipërisë 2 431 949 (dy milion e katërqind e tridhjetë e një mijë e nëntëqind e dyzet e nëntë) lekë.

Interesa nga depozitat 271 526 lekë.

Bashkëshortja zonja Eva Noka paga punësim pranë Fakultetit të Shkencave 734 069 lekë

Përfituar nga shitja e një automjeti 7 000 euro.

përfituar nga shitja e një garazhi të pa hipotekuar 1 000 000 lekë.

Gjendje llogari rrjedhëse 17 021 lekë.

Gjendje depozitë 3 010 984 lekë.

Gjendje depozitë 1 648 425 lekë.

Eva Noka Llogari rrjedhëse 150 700 lekë.

Paguar gjatë vitit 2015 vlerën e kredisë së marrë pranë entit të banesave me 198 000 lekë, vlera e mbetur për shlyerje 3 729 000 (tre milion e shtatëqind e njëzet e nëntë mijë) lekë.

Shlyer kredi për blerje automjeti me 682 euro, shuma fillestare e kredisë së marrë në 2015 është 30 000 euro.

blerë makinë në vlerën 40 000 euro ku deklaron 30 000 euro kredi dhe 10 000 euro të mbajtura kesh nga një makinë e shitur në vitin 2011.

Viti 2016

Të ardhura nga paga dhe përfitimet në funksionin e deputetit, 2 512 682 lekë.

Interesa nga depozitat, 97 183 lekë.

Bashkëshortja, Znj. Eva Noka të ardhura nga paga pranë Fakultetit të Shkencave të Natyrës, 763 082 lekë.

Gjendje llogari bankare më 31 dhjetor 43 796 lekë, shtuar me 26 775 lekë.

Gjendje llogari bankare më 31 dhjetor 0 euro.

Bashkuar dy depozita bankare, gjendje më 31 dhjetor 4 756 593 lekë, shtuar me 97 183 lekë.

Bashkëshortja, gjendje llogari bankare më 31 dhjetor 57 025 lekë, pakësuar me 97 635 lekë.

Shlyer në vitin 2016 -198 000 lekë për kredi bankare për strehim nga Enti i Banesave. Detyrimi i mbetur më 31 dhjetor është 3 531 000 lekë.

Shlyer në vitin 2016 -4 089 euro për kredi për blerje automjeti marrë në vitin 2015 me principal 30 000 euro. Detyrimi I mbetur më 31 dhjetor është 27 417 euro.

Viti 2017

Të ardhura nga Kuvendi (paga, dieta, rimbursim telefoni, karburanti dhe nga komisionet), 2 344 899 lekë.

Bashkëshortja, Znj. Eva Noka, të ardhura nga Fakulteti i Shkencave të Natyrës, 1 006 394 lekë.

Të ardhura nga shitja e makinës tip ‘Volksëagen’, 2 500 euro.

Gjendja e llogarisë së pagës në Bankën Credins, 53 407 lekë.

Bashkëshortja, Znj. Eva Noka, gjendja e llogarisë rrjedhëse në Bankën Kombëtare të Kursimeve, 64 406.7 lekë.

Kredi strehimi marrë nga Enti i Banesave, detyrimi i shlyer për vitin 2017, shuma 198 000 lekë, detyrimi i mbetur pashlyer, 3 333 000 lekë.

Kredi për blerjen e automjetit marrë në vitin 2015 në shumën 30 000 euro. Detyrimi i shlyer për vitin 2017, shuma 4 091.15 euro, detyrimi i mbetur pashlyer, 25 041.49 euro.

Shpenzime për shlyerjen e kredisë së butë për vitin 2017, shuma 198 000 lekë.

Shpenzime për shlyerjen e kredisë për blerjen e makinës për vitin 2017, shuma 4 091.15 euro./CNA.al

 

Një palaço si Muli/ Nuli analfabet i Lulit

 

Aktualitet

Dështimi i këtij sezoni/ Milani kërkon mbrojtësin shqiptar

Publikuar

-

Milan synon të rikthejë në Serinë A, mbrojtësin 27-vjeçar me origjinë shqiptare, Shkodran Mustafi, që aktualisht luan në Premier League me Arsenal. Më parë, Mustafi ka luajtur në Itali me Sampdorian (sezonet 2012-2014).

Ky sezon te “Topçinjtë” nuk ka qenë aspak i mirë për mbrojtësin shqiptar. Madje, ai është zgjedhur si një nga dështimet e mëdha të këtij sezoni në Premier League.

Sipas “Calciomercato”, mbrojtësi i kombëtares gjermane, mund të transferohet te kuqezinjtë sezonin tjetër. Milan është në kërkim të një lojtari i cili do të zëvendësojë Cristian Zapata, që pritet të largohet nga kuqezinjtë në fund të këtij sezoni.

LEXO EDHE:  Eurovision/ Shfaqën flamurin e Palestinës në Izrael, konkurentët shkaktojnë reagime në publik

Mustafi ka një kontratë deri në vitin 2021 me Arsenalin, por nuk kushton më shumë se (30-35 milionë euro). Milani do të këmbëngulë për të marrë lojtarin shqiptar në formë huazimi për një vit, me të drejtë blerje.

LEXO TE PLOTE

Aktualitet

Basha në Londër/ Takim me lordë dhe deputetë

Publikuar

-

Kryetari Basha ka qenë i ftuar në një takimin me anëtarë të Dhomës së Lordëve. Në këtë takim Basha ka thënë se “Vetëm një qeveri e dalë nga zgjedhje të lira mund të luftojë krimin e organizuar. Pa votë të lirë, nuk ka stabilitet dhe zhvillim.”

Në mbyllje te vizitës së tij në Parlamentin Britanik dhe Dhomën e Lordëve, lideri i opozitës Basha ishte i ftuar i nderit në një darkë pune me anëtarë të parlamentit dhe Dhomës së Lordëve në Londër. Mes pjesëmarrësve në këte darkë pune ishte Lordi George Robertson, ish-Sekretar i Përgjithshëm i NATO-s dhe anëtar i Dhomës së Lordëve. Në darkë ishin të pranishëm edhe deputetët Crispin Blunt, Sir Mark Lyall Grant, dhe Gavin Williamson, anëtar i Parlamentit Britanik dhe lidershipit të Konservatorëve dhe ish-ministër i Mbrojtjes. Gjithashtu në darkë ishte i pranishëm edhe Sir Hugh Orde, ish Kryedrejtuesi i Shërbimeve të Sigurisë në Irlandën e Veriut.

Në qendër të diskutimeve ishte siguria dhe stabiliteti në Europën Juglindore dhe kriza politike në Shqipëri.

Në fjalën e tij gjatë darkës, kryetari i opozitës shprehu mirënjohjen për ndihmën e çmuar të Britanisë së Madhe për kapërcimin me sukses të sfidave jetike për paqen dhe stabilitetin në Ballkan, në veçanti, në luftën e Kosovës dhe procesin e pavarësimit të saj, në konfliktin e armatosur në Maqedoni e Marrëveshjen e Ohrit dhe, së fundmi, Marrëveshja e Prespës që shërben për të konsoliduar perspektivën afatgjatë euroatlantike të rajonit, duke garantuar anëtarësimin e saj në NATO.

Zoti Basha ndau me miqtë e shquar britanikë qëndrimin e qartë dhe të vendosur të Partisë Demokratike se përpjekjet dhe diskursi mbi kufijtë dhe shkëmbimin e territoreve shkon kundër këtyre arritjeve, duke kërcënuar paqen dhe stabilitetin rajonal dhe minuar perspektivën europiane të vendeve dhe popujve të rajonit.

“Autokratët e korruptuar përbëjnë një kërcënim për demokracinë dhe stabilitetin. Kriza e thellë ne Shqipëri ilustron qartë se pa demokraci dhe sundim të ligjit nuk mund të ketë stabilitet dhe as zhvillim ekonomik.”- theksoi kreu i opozitës.

“Forcimi i institucioneve demokratike, kontrolli dhe kufizimi i pushteteve, drejtesia e pavarur dhe zgjedhjet e lira janë parakusht për integrimin e vendeve tona në BE. Zgjedhjet e lira dhe të ndershme janë jetike për demokracinë dhe legjitimitetin e qeverisë para qytetarëve. Për këtë qëllim hapi më emergjent është shkëputja e lidhjeve të provuara mes krimit të organizuar dhe politikës” vuri në dukje zoti Basha.

LEXO EDHE:  Eurovision/ Shfaqën flamurin e Palestinës në Izrael, konkurentët shkaktojnë reagime në publik

Lideri i opozitës i njohu bashkëbiseduesit me propozimet e PD dhe opozitës së bashkuar për daljen nga kriza përmes një procesi të lirë zgjedhor nën kujdesin e një qeverie tranzitore, e cila do t’i çlirojë duart drejtësisë për t’i dhënë fund pandëshkueshmërisë së politikanëvë të kapur në bashkëpunim me krimin për vjedhjen e zgjedhjeve dhe do të përmbushë të gjitha parakushtet e ngarkuara me ligj për të gararantuar votën e lirë.

“Vetëm një qeveri e dalë nga vota e lirë mund të luftojë krimin e organizuar që e ka shndërruar Shqipërinë, sipas raportit të Departamentit amerikan të Shtetit, në një bazë operacionale të rrjeteve kriminale, që veprojnë nga Amerika në Europë dhe Lindjen e Mesme.

Z. Basha i njohu miqtë britanikë edhe me programin e Partisë Demokratike, në veçanti, me masat që do të marrë përmes vetingut të politikanëve dhe goditjes me tolerancë zero të krimit dhe konfiskimit të aseteve kriminale. Kreu i opozitës shpjegoi se këto masa synojnë t’u japin fund trafiqeve dhe pastrimit të parave të pista të krimit, në mënyrë qe të hapet rruga për Shqipërinë e standarteve europiane me barazai para ligjit, liri dhe mundësi për të gjithë qytetarët e saj.

Ne përfundim të vizitës së tij në Londër Zoti Basha shprehu mirënjohjen për takimet e frytshme të nivelit të lartë dhe interesin e madh me të cilin autoritetet britanike përcollën krizën politike në Shqipëri. Ai shprehu bindjen se me ndihmën e Mbretërisë së Bashkuar dhe partnerëve tanë strategjikë euroatlantikë,  Shqipëria do ta kapërcejë këtë krizë dhe do t’i japë fund tranzicionit të tejzgjatur përmes reformave të thella politike që do të cimentojnë kontrollin demokratik të qeverisjes nga qytetarët dhe sundimin e ligjit.

“Për Partinë Demokratike është prioritet strategjik forcimi dhe zgjerimi i bashkëpunimit me Mbretërinë e Bashkuar jo vetëm në fushën e sigurisë dhe luftën kundër krimit, por në veçanti, në fushën ekonomike dhe atë te investimeve britanike”- nënvizoi kryetari i opozitës./CNA.al

LEXO TE PLOTE

Aktualitet

Kukësi u turpërua nga Skënderbeu/ Shpërthejnë tifozët: Skuadër e degjeneruar (foto)

Publikuar

-

Kukësi u turpërua një ditë më parë nga Skënderbeu me rezultatin 0-3 dhe kjo ishte humbja e dytë radhazi, pasi një javë më parë ishte Luftëtari që u shënoi tre gola verilindorëve. Ndryshimi është se ndaj gjirokastriteve skuadra e Kukësit shënoi dy gola.

Kjo humbje, ashtu si ajo e javës së shkuar me bluzinjtë, nuk është pritur mirë nga tifozët. Në rrjetet sociale dhe konkretisht në faqen zyrtarë të Kukësit në “Facebook”, ata lëshojnë akuza nga më të ndryshmet. Fjala tolerim haset shpesh, ndërkohë që nuk mungojnë edhe aludime të ndryshme që lidhen edhe me politikën.

LEXO EDHE:  Nga trafikimi i drogës tek shpërdorimi i detyrës/ Kandidati socialist i mbytur në akuza

Disa nga komentet më pikante i keni më poshtë:

LEXO TE PLOTE
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

LAJMET E FUNDIT

presidenti i shba, donald trump presidenti i shba, donald trump
Aktualitet12:42 - 19 Maj, 2019

Alabama ndalon me ligj abortin/ Trump: Jam pro jetës

President i ShBA-së, Donald Trump ka reagaur gjithashtu lidhur me ndalimin e abortit që është bërë në shtetitn e Alabamës,...

Aktualitet09:51 - 19 Maj, 2019

Zgjedhjet, Kosova pengon Gjuriçin/ Serbët mbushin qendrat e votimit

Sot po mbahen zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar komune në Veri të Kosovës. Zgjedhje kanë nisur të qeta që në...

Aktualitet08:25 - 19 Maj, 2019

Zgjedhjet në Veri të Kosovës/ Nis votimi

Procesi zgjedhor në katër komunat në veri të Kosovës, ka filluar në orën 07:00 ashtu siç ishte paralajmëruar. Aty votoi...

austria ne zgjedhje te parakoheshme austria ne zgjedhje te parakoheshme
Aktualitet21:59 - 18 Maj, 2019

Video-skandali i zv.Kancelarit/ Kryeministri austriak thërret zgjedhjet e parakohëshme

Kancelari austriak Sebastian Kurz bëri thirrje për zgjedhje të parakohëshme pas dorëheqjes së zëvendës kancelarit, që i dha fund koalicionit...

Aktualitet19:44 - 18 Maj, 2019

Iu zbulua lidhja me rusët/ Dorëhiqet zëvendës kancelari austriak

Zëvendës kancelari i Austrisë Heinz-Christian Strache dha dorëheqjen të shtunën. Vendimi vjen pasi dy gazeta gjermane, “Der Spiegel” dhe “Sueddeutsche...

Aktualitet16:44 - 18 Maj, 2019

Sherefedin Shehu thirrje demokratëve/ “Mos u bëni viktima të udhëheqësve pa princip”

Ish deputeti i Partisë Demokratike, Sherefedin Shehu në një postim në rrjetet sociale ka reaguar ashpër ndaj deklaratave të përfaqsuesve...

Aktualitet14:34 - 18 Maj, 2019

Zyrtarit serb i ndalohet hyrja në Kosovë

Zyrtari serb, Marko Gjuriçi, edhe pse ka paralajmëraur më herët se do të vizitonte Kosovën në kuadër të zgjedhjes së kryetarëve...

Aktualitet12:57 - 18 Maj, 2019

Videoja që skandalizoi Austrinë/ Zëvendëskancelari jep dorëheqjen

Pas skandalit me publikimin e videos, zëvendëskancelari austriak, Heinz-Christian Strache dha dorëheqjen të shtunën. Kancelari Sebastian Kurz e pranoi dorëheqjen...

Aktualitet10:24 - 18 Maj, 2019

Shkëmbimi i territoreve/ Ish-deputeti tregon se çfarë ka premtuar Vuçiç

Ish-deputeti i PS-së, Tritan Shehu ka shkruar sot lidhur me aspiratën serbe për shkëmbim territoresh. Sipas Shehut, bashkëautorët e shkëmbimit...

trump thirrje kosoves dhe serbise trump thirrje kosoves dhe serbise
Aktualitet08:58 - 18 Maj, 2019

Dëbimi i emigrantëve të rinj/ Gjykata Federale e Apelit “rrëzon” Trumpin

Sipas një vendimi të Gjykatës Federale të Apelit, administrata Trump ka vepruar në mënyrë “arbitrare dhe kapriçioze”, kur kërkoi që...

Aktualitet10:48 - 17 Maj, 2019

Ndryshimi i ligjeve të imigracionit/ Trump, i thotë jo Lotarisë Amerikane

Presidenti amerikan Donald Trump paraqiti të enjten planin e tij për reformimin e sistemit të imigracionit, duke thënë se do...

Aktualitet08:31 - 17 Maj, 2019

Fushata e shtrenjtë elektorale e zgjedhjeve europiane në Itali

Zhurma elektorale mund të kushtojë shumë. Pak para zgjedhjeve europiane është duke e provuar Italia: Zëvendëskryeministri Salvini gjëmon kundër rregullave...

Aktualitet08:18 - 17 Maj, 2019

Eshkë e ndezur mbi Shkëlzen

Nga AZGAN HAKLAJ – president i Unionit Artistik te Kombit Shqiptar Festivali që përflaki shpirtin e Kombit Tonë. Ky festival...

Aktualitet20:18 - 16 Maj, 2019

Sulmoi policinë në protestën e 11 majit/ Arrestohet një tjetër protestues

Policia ka arrestuar sot një tjetër protestues, pas shqyrtimit të pamjeve filmike nga protesta e 11 majit. Sipas njoftimi të...

Aktualitet19:42 - 16 Maj, 2019

Prokuroria në Kosovë fillon hetimet për përdhunimet nga forcat serbe

Prokuroria e Posaçme e Kosovës, tha të Enjten se ka filluar hetimet rreth një fotografie të publikuar nga deputetja Flora...

Aktualitet19:38 - 16 Maj, 2019

Eliminon lotarinë amerikane/ Plani Trump kufizon imigracionin masiv

Presidenti amerikan Donald Trump pritet të shpallë të enjten propozimin e shumëpritur për imigracionin, një plan që ka si synim...

Aktualitet17:56 - 16 Maj, 2019

Reshjet e shiut/ Përmbytje në Fier, rrezikohen dhe banesat

Mungesa e pastrimit të kanaleve kulluese ka bërë që të përmbyten 15 hektarë tokë bujqësorë në Fier. Ngjarja raportohet në...

Aktualitet17:11 - 16 Maj, 2019

OSHEE njofton ndërprerjen e energjisë elektrike në këto zona të kryeqytetit

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike (OSHEE) ka njoftuar ndërprerjen e energjisë elektrike në disa zona të kryeqytetit. Sipas njoftimit,...

Aktualitet18:40 - 15 Maj, 2019

Thaçi: Berlini as nuk hapi e as nuk mbylli ndonjë ide për marrëveshjen me Serbinë

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, tha të mërkurën se takimi i Berlinit që u mbajt më 29 prill me nismën...

nderprerja e energjise nderprerja e energjise
Aktualitet18:15 - 15 Maj, 2019

Punimet në rrjet/ Tirana 8 orë pa energji elektrike

OSHEE ka njoftuar se me 17 maj disa zona në Tiranë do të mbesin pa energji elektrike. Ndërprerja e  energjisë...

Aktualitet17:27 - 15 Maj, 2019

Korça Folkfest Ballkan/ Dy netë në qytetin e kulturës

Në qytetin e Korçës, i cili ndryshe quhet edhe “Parisi i vogël”, do të mbahet edicioni i parë i “Korça...

Aktualitet13:40 - 15 Maj, 2019

Kur do të hiqen vizat për kosovarët? 

Ndërkohë që kryeministri i Kosovës, Haradinaj shprehet optimist për mundësinë e liberalizimit të vizave me Kosovën në Bruksel askush nuk...

Aktualitet20:34 - 14 Maj, 2019

Telekomi i Kosovës në prag të falimentimit

Në Kosovë parlamenti të martën debatoi me tone të ashpra në një seancë të jashtëzakonshme të thirrur nga opozita, për...

Aktualitet20:28 - 14 Maj, 2019

SHBA: Qeveria të mos emërojë individë të pakualifikuar në poste të larta në Kosovë

Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë shprehur thellësisht të shqetësuara nga, siç thuhet, “veprimi i qeverisë së Kosovës për emërimin...

Aktualitet18:44 - 13 Maj, 2019

Aktpadi ndaj 20 kompanive farmaceutike/ Akuzohen për rritje artificiale të çmimit të ilaçeve

“Kemi prova të forta që tregojnë se industria farmaceutike është përfshirë në mashtrime me vlerë prej disa miliarda dollarësh në...

Aktualitet17:08 - 13 Maj, 2019

Bomba molotov në protestë/ Ministria e Brendshme paralajmëron Opozitën

Sot pritet të mbahet protesta e opozitës, ndërkohë që Ministria e Brendshme ka paralajmëruar organiziatorët për distancim nga aktet kriminale....

Aktualitet10:53 - 13 Maj, 2019

Ishte dënuar me 13 vite burg për vrasje/ Ndërron jetë shqiptari

Një shqiptar, nga Shkupi, i cili ishte dënuar me 13 vite heqje lirie ka ndërruar jetë në burgun e Idrizovës...

Aktualitet00:19 - 12 Maj, 2019

Protesta e opozitës/ Policia shoqëron 50 persona

Policia ka shoqëruar një numër të madh protestuesish pas përplasjeve të dhunshme mbrëmjen e sotme. Deri tani mësohet se janë...

Trending

Read previous post:
Aleatët e PD në zyrën e Haradinajt/ Bashkërendimi i qëndrimeve, në interes të 2 vendeve

Kryeministri i Kosovës ka pritur sot në një takim krerët e partive aleate të Partisë Demokratike. Lajmi është bërë i...

Close