Një palaço si Muli/ Nuli analfabet i Lulit

Disa ditë më parë një forcë e re politike është regjistruar në gjykatë, kjo është Bindja Demokratike. Diku me skepticizëm, diku me akuza, diku me heshtje, kjo forcë e re politike ka nisur rrugëtimin e saj. Ajo u themelua nga ish-nënkryetari i PD, ish-drejtues të PD dhe një grup të rinjsh, kryesisht figura që nuk … Continue reading Një palaço si Muli/ Nuli analfabet i Lulit