Nga autobusi me hidrogjen, tek trami dhe Qeveria tranzitore/ Projektet imagjnare të Lulit

Kreu i Republikës së re, Lulzim Basha duket se i merr seriozisht shumë punët e politikës. Prej rreth tre muajsh, e ka rrëzuar Ramën, të paktën tre herë, në mendjen e tij, kjo kuptohet. Ndërsa pasi e “rrëzoi” Ramën, ditën e djeshme shpalosi edhe detyrat e Qeverisë tranzitore, që ka ndërmend Luli. Detyrat e Qeverisë … Continue reading Nga autobusi me hidrogjen, tek trami dhe Qeveria tranzitore/ Projektet imagjnare të Lulit