Një trompist në organin e akuzës/ Prokurori i “listës së zezë” me lidhje politike

Në vitin 2017, kur po procedohej për Vettingun, kryeministri Edi Rama, publikoi listën e “zezë”,  me emrat e gjyqtarëve  dhe prokurorëve.  Këta të fundit ishin denoncuar nga qytetarët. Një pjesë e emrave të listës së “zezë” janë shkarkuar tashmë nga Vettingu, por ende ka të tjerë që janë nën hetim. Një prej prokurorëve, emri i … Continue reading Një trompist në organin e akuzës/ Prokurori i “listës së zezë” me lidhje politike