Qeveria me ndërmend e Lulit/ Si i fitonte Basha ndryshe 16 milionë euro?!

Lulzim Basha po bëhet shpesh një qesharak me artikulimin politik dhe gënjeshtrat e mufkat që këput çdo ditë. Pas disa qëndrimeve të tij publike se kryeministri kishte rënë që në 16 shkurt, thërret sërish disa protesta dhe në finale për ta rrëzuar Ramën në 11 maj. Ka rënë apo jo Rama? Por kjo nuk mjafton, … Continue reading Qeveria me ndërmend e Lulit/ Si i fitonte Basha ndryshe 16 milionë euro?!