Nga një pagë me 6 apartamente në bregdet/ Gjyqtarja e Apelit drejt themelimit të një banke?

Vitin e kaluar u dha alarmi se Shqipëria, rrezikon të mbetet edhe pa gjykata  Apeli, duke krijuar kështu një ngër tjetër në drejtësia, pas “shkrirjes” së Gjykatës Kushtetuese dhe Gjykatës së Lartë. Deri më tani KPK ka  ka shkarkuar nga detyra për shkak të mosjustifikimit të pasurisë gjyqtarët e Apelit, Ervin Metalla, Fatos Qato dhe … Continue reading Nga një pagë me 6 apartamente në bregdet/ Gjyqtarja e Apelit drejt themelimit të një banke?