Milioneri që “vrau” Ardit Gjoklajn/ Erion Veliaj, nga skandalet tek pasuria

Kryebashkiaku i Tiranës, Erion Veliaj, i cili po kërkon një mandat të dytë për të udhëhequr Tiranën, rezulton milioner. Përveç pagës ai ka përfituar të ardhura dhe nga udhëtimet jashtë. Veliaj pretendon se ka ndryshuar Tiranën, por të dhënat tregojnë se ka ndryshuar më shumë pasurinë. I mbytur në skandale, Veliaj ka shtuar pasurinë nga … Continue reading Milioneri që “vrau” Ardit Gjoklajn/ Erion Veliaj, nga skandalet tek pasuria