Apartamente dhe dhjetra biznese/ Ish-deputeti demokrat me pasuri prej sheiku – CNA
Connect with us

Aktualitet

Apartamente dhe dhjetra biznese/ Ish-deputeti demokrat me pasuri prej sheiku

Publikuar

-

Opozita që nga muaji shkurt, ka lënë Kuvendin, për të ndjekur një tjetër linjë. Pas djegies së mandatave, ata janë zhvendosur në rrugë, duke protestuar.

Përgjatë nëntë protestave të realizuar tashmë, opozita vijon të këmbngulë se kjo Qeveri është inkriminuar dhe se ka zhytur në varfëri qytetarët.

Nga ana tjetër, Qeveria thotë se është reforma në drejtësi që ka nxitur këtë reagim të paprecedentë të Opozitës.

Përtej akuzave dhe kundërakuzave të kampeve politike CNA.al do të vijojë me bërjen publike të pasurive si nga e mazhorancës ashtu dhe nga Opozita.

Këtë radhë në fokus do të jetë ish-deputeti demokrat Luan Baçi. Këtë të fundit e kemi parë tejet të angazhuar në protestat e Opozitës, madje dhe në përplasje me Policinë.

                                                               Luan Baçi

Kujtojmë se përgjatë viteve 2007-2013, Luan Baçi ka mbajtur postin e Drejtorit të Rrugëve, Fier, ndërsa nga vitet 2006-2007 ka qenë kryeinspektor i kontrollit rrugor po në Fier. Baçi u zgjodh deputet i PD në Qarkun Fier në vitin 2017.

Sa i përket pasurisë, ish-deputeti demokrat është thuajse në pozitat e një sheiku.

Dyqane, apartamente, biznese të ndryshme, si bar-kafe, parukeri por edhe pasuri të tjera të paluajtshme, kanë për pronar familjen e e ish-deputetit Baçi.

Në vitin 2012 ka deklaruar katër apartamente, tre dyqane, një garazhi dhe dy prona të tjera të paluajtshme. Ndërsa në emër të bashkëshortes, po në të njëjtin vit ka deklaruar një apartament  një njësi me sipërfaqe 19.1 m2 shtesë, vlera 1 676 025 lekë një njësi me sipërfaqe 16.8 m2 shtesë, vlera 1 474 200 lekë, një arë me sipërfaqe 17 000 m2 vlera 1 450 000 lekë si dhe një autoveturë tip ‘Mercedez Benz” e vitit 1986 ATP, blerë në vititn 2001 me të ardhura nga biznesi, vlera 50 000 lekë.

Pas lënies së detyrës, në vitin 2013, ai deklaron të ardhura nga paga si Drejtor  i Shërbimeve të Transportit  në Fier, 468 083 lekë, të ardhura nga qiraja e dyqanit, 125 000 lekë, të ardhura nga aktiviteti i bashkëshortes, 424 226 lekë si dhe të ardhurat nga interesat 17.016, 73 lekë.

Ndërsa pas katër vitesh në deklaratën fillestare të pasurisë në vitin 2017, ish-deputeti deklaron se ka tetë prona të paluajtshme sëbashku me bashkëshorten. Në vitin 2006 ai ka blerë disa prona në Tiranë. Kështu ai ka blerë një garazh me vlerë 400 000 lekë, ka blerë një apartament banimi me vlerë 5 000 000 lekë, ka blerë dy dyqane, njërin me vlerë 6 000 000 lekë dhe tjetrin me vlerë 8 000 000 lekë.

Ndërsa në vitin 2009 ai ka blerë një apartament me sipërfaqe 94 m2 në Sarandë në vlerën 65 000 euro.

Bashkëshortja Elsa Baçi zotëron 30 % të aksioneve të shoqërisë ‘Krienko Group’ sh.p.k themeluar më 30.07.2008 me vlerë 4 200 000 lekë ku është edhe administratore.  Shoqëria ‘Krienko Group’ zotëron 50 % të aksioneve në shoqërinë ‘M&B ËELLNESS’ sh.p.k të krijuar më 05.12.2014. Gjithashtu bashkëshortja, është pronare e një aktiviteti privat, qendër estetike në Fier, ndërsa djali, Bruno Baçi, zotëron një biznes privat, ‘bar kafe’ në Sheq i Madh, Fier.

Ndrsa në deklaratën vjetore të vitit 2017, ai thotë se ka tetë burime të ardhurash, që nga përfitimi i statusit të deputetit, tek qitarë dhe bizneset. Bashkëshortja, deklaron disa llogari bankare si dhe të ardhura nga aktiviteti, qendër estetike, sallon bukurie, kurse parukerie, shitje me pakicë e produkteve kozmetike, 853 058 lekë, të  ardhura nga paga si administratore e shoqërisë ‘Krienko Group’ sh.p.k, 277 451 lekë. Ndërsa djali deklaron të ardhura nga nga aktiviteti bar-kafe, 346 250 lekë.

Deklarata fillestare e vitit 2012

Pronar me 100 % i një njësie me sip. 41.8 m2, blerë më 10.09.1999 me të ardhura nga biznesi dhe emigracioni, vlera 4 000 000 lekë.

Pronar me 100 % i një ap. me sip. 64 m2, blerë më 12.03.2003  me të ardhura nga biznesi dhe emigracioni, vlera 1 950 000 lekë.

Pronar me 100 % i një dyqani me sip. 99 m2 në Tiranë, blerë më 20.04.2006 me të ardhura nga biznesi, vlera 6 000 000 lekë.

Pronar i një dyqani me sip. 31 m2 në Tiranë, blerë më 20.04.2006 me të ardhura nga biznesi, vlera 5 000 000 lekë.

Pronar i një dyqani me sip. 253 m2 blerë më 20.04.2006 me të ardhura nga biznesi, 8 000 000 lekë.

Pronar me 100 % i një ap. me sip. 149 m2 blerë më 20.04.2006 me të ardhura nga biznesi, vlera 5 000 000 lekë.

Pronar i një garazhi me sip. 23.4 m2 blerë më 20.04.2006 me të ardhura nga biznesi, vlera 400 000 lekë.

Pronar i një ap. me sip. 50 m2 blerë me të ardhura nga biznesi, vlera 2 925 000 lekë.

Pronar i një ap. me sip. 94 m2 blerë më 20.08.2009 me të ardhura nga biznesi familjar, vlera 65 000 euro.

Pronar me 100 % i një njësie (shtese) me sip. 20.9 m2 blerë me të ardhura nga biznesi familjar, vlera 1 833 975 lekë.

Bashkëshortja, Znj. Elsa Baçi, pronar me 100 % e njësie (dyqan) me sip. 38.04 m2 blerë më 08.07.2008, blerë më të ardhura nga aktiviteti privat familjar, vlera 3 423 000 lekë.

Bashkëshortja, Znj. Elsa Baçi, pronare me 100 % e një ap. me sip. 55.32 m2 blerë më 0408.2010 me të ardhura nga aktiviteti privat, vlera 2 000 000 lekë.

Bashkëshortja, Znj. Elsa Baçi, pronare me 100 % e një are me sip. 17 000 m2 përfituar si huamarrje, vlera 1 450 000 lekë.

Bashkëshortja, Znj. Elsa Baçi, pronare me 100 % e një njësie me sip. 19.1 m2 shtesë, përfituar si huamarrje, vlera 1 676 025 lekë.

Bashkëshortja, Znj. Elsa Baçi, pronare me 100 % e një njësie me sip. 16.8 m2 shtesë, përfituar si huamarrje, vlera 1 474 200 lekë.

Kredi bankare në një bankë të nivelit të dytë, 25 000 euro marrë më 27.09.2012. Detyrimi i mbetur pashlyer, 23 356.48 euro.

Gjendja e llogarisë rrjedhëse, të ardhura nga pagat dhe kursime në vite, 915 515 lekë.

Gjendja e llogarisë rrjedhëse, të ardhura nga pagat dhe kursime në vite, 385 euro.

Gjendja e depozitës, të ardhura nga pagat dhe kursime në vite, 1 055 809 lekë.

Bashkëshortja, Znj. Elsa Baçi, gjendja e llogarisë rrjedhëse, 32.02 euro.

Bashkëshortja, Znj. Elsa Baçi, gjendja e depozitës bankare në një bankë të nivelit të dytë, të ardhura nga biznesi në vite (12.02.2008 – 31.05.2013.), 59 945.81 euro.

Bashkëshortja, Znj. Elsa Baçi, huamarrje marrë një shtetasi më dt. 21.01.2011 në shumë 200 000 euro. Detyrimi i mbetur pashlyer, 200 000 euro.

Pronar me 100 % i një autoveture tip ‘Mercedez Benz” e vitit 1986 ATP, blerë në vititn 2001 me të ardhura nga biznesi, vlera 50 000 lekë.

Të ardhura nga shitja e ap. më 23.04.2004, 900 000 lekë, pjesa takuese 50 % (pjesë e regjimit martesor).

Të ardhura nga shitja e automjetit të blerë më 2007 dhe shitur më 11.03.2013, 15 000 euro.

Deklarata pas lënies së detyrës, në vitin 2013

Të ardhura nga paga si Drejtor  i Shërbimeve të Transportit  në Fier, 468 083 lekë.

Llogari rrjedhëse të bashkëshortes,7.63 dollarë.

Të ardhura nga qiraja e dyqanit, 125 000 lekë.

Të ardhura nga aktiviteti i bashkëshortes, 424 226 lekë.

Të ardhurat nga interesat 17.016, 73 lekë.

Deklarata fillestare e pasurisë në vitin 2017

Pronar me 100 % i njësie me sip. 20 m2 në Fier regjistruar më 27.06.2014, vlera 1 833 975 lekë.

LEXO EDHE:  Patozi: Ajo që i bëri Basha PD-së, si masakra e Tivarit

Pronar me 100 % i njësie me sip. 41.8 m2 m2 në Fier, regjistruar më 09.12.2003, vlera 3 517 093.

Bashkëshortja, Znj. Elsa Baçi, pronare me 100 % i njësie me sip. 16.8 m2 në Fier, regjistruar më 27.06.2014, vlera 1 474 200 lekë.

Bashkëshortja, Znj. Elsa Baçi, pronare me 100 % i njësie me sip. 19.10 m2 në Fier, regjistruar më 27.06.2014, vlera 1 676 025 lekë.

Bashkëshortja, Znj. Elsa Baçi, pronare me 100 % i njësie me sip. 38.4 m2 në Fier, regjistruar më 14.07.2006.

Pronar me 100 % i njësie me sip. 50 m2 në Fier, regjistruar më 19.03.201, vlera 2 925 000.

Pronar me 100 % i njësie me sip. 55.32 m2 në Fier, regjistruar më 09.08.2010, vlera 3 103 120 lekë.

Pronar me 100 % i njësie me sip. 64 m2 në Fier, regjistruar 15.12.2003, vlera 3 590 016 lekë.

Bashkëshortja, Znj. Elsa Baçi, pronare me 100 % i trualli me sip. 194 m2 dhe ndërtese 65 m2 në Fier, regjistruar më 26.11.2013, vlera 40 000 euro.

Bashkëshortja, Znj. Elsa Baçi, pronare me 100 % i are me sip. 17 000 m2 në Sheq Marinas, blerë më 27.04.2012, vlera 10 506 000 lekë.

Kontratë sipërmarrje dt. 20.04.2006 me shoqërinë ‘Tirhino’ sh.p.k për një garazh sip. 23.4 m2 në Tiranë, vlera 400 000 lekë.

Kontratë sipërmarrje dt. 20.04.2006 me shoqërinë ‘Tirhino’ sh.p.k për një ap. banimi me sip. 149 m2 në Tiranë, vlera 5 000 000 lekë.

Kontratë sipërmarrje dt. 20.04.2006 me shoqërinë ‘Tirhino’ sh.p.k për një dyqan me sip. 99 m2 në Tiranë, vlera 6 000 000 lekë.

Kontratë sipërmarrje dt. 20.04.2006 me shoqërinë ‘Tirhino’ sh.p.k për një dyqan me sip. 253 m2 në Tiranë, vlera 8 000 000 lekë.

Kontratë sipërmarrje dt. 20.04.2006 me shoqërinë ‘Tirhino’ sh.p.k për një dyqan me sip. 31 m2 në Tiranë, vlera 5 000 000 lekë. Burimi i krijimit të këtyre pasurive janë të ardhurat e realizuara nga biznesi privat i deklaruesit (transport, tregti mallrash, import-eksport dhe biznesi privat i bashkëshortes (tregti me shumë të artikujve të përzier) në vitet 1999-2006, 2008 e në vijim, nga pagat në subjektet private dhe në DRSHTRR, nga emigracioni në vitet 1990-1995 dhe nga huamarrje të ndryshme pa afat.

Kontratë sipërmarrje dt. 20.08.2009 me shoqërinë ‘Jonica Construzioni’ sh.p.k për një ap. me sip. 94 m2 në Sarandë, vlera 65 000 euro.

Henë Baçi, pronare e një 1/5 të 5400 m2 përfituar sipas vendimit dt. 03.07.1995 për Kthimin dhe Kompensimin e ish-pronarëve. Nga kjo sipërfaqe është shituar më 18.03.2000, 431 m2 ndërsa ka mbetur 649 m2.

Pronar me 100 % i një toke me sip. 3600 m2 në Delvinë përfituar sipas ligjit 19.07.1991.

Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, të ardhura nga biznesi, qiradhënia, të ardhura nga pagat në subjekte private dhe DRSHTRR, emigracioni në vitet 1990-1995 dhe huamarrje të ndryshme, 7 757 lekë.

2) Bashkëshortja, Znj. Elsa Baçi, gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, të ardhura nga biznesi, qiradhënia, të ardhura nga pagat në subjekte private dhe DRSHTRR, emigracioni në vitet 1990-1995 dhe huamarrje të ndryshme, 64 145.48 dollarë.

Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, të ardhura nga biznesi, qiradhënia, të ardhura nga pagat në subjekte private dhe DRSHTRR, emigracioni në vitet 1990-1995 dhe huamarrje të ndryshme, 4 339.92 lekë.

Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, të ardhura nga biznesi, qiradhënia, të ardhura nga pagat në subjekte private dhe DRSHTRR, emigracioni në vitet 1990-1995 dhe huamarrje të ndryshme, 4 152.49 euro.

Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, të ardhura nga biznesi, qiradhënia, të ardhura nga pagat në subjekte private dhe DRSHTRR, emigracioni në vitet 1990-1995 dhe huamarrje të ndryshme, 656.19 dollarë.

Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, të ardhura nga biznesi, qiradhënia, të ardhura nga pagat në subjekte private dhe DRSHTRR, emigracioni në vitet 1990-1995 dhe huamarrje të ndryshme, 6 165.86 euro.

Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, të ardhura nga biznesi, qiradhënia, të ardhura nga pagat në subjekte private dhe DRSHTRR, emigracioni në vitet 1990-1995 dhe huamarrje të ndryshme, 33 610 dollarë.

Djali, Bruno Baçi, gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, të ardhura nga biznesi, qiradhënia, të ardhura nga prindërit, 13 373.51 euro.

Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, të ardhura nga biznesi, qiradhënia, të ardhura si anëtar i Këshillit Bashkiak, Fier, 170 078 lekë.

Gjendja cash, 1 400 000 lekë.

Bashkëshortja, Znj. Elsa Baçi hua marrë një personi të tretë me kontratë noteriale të datës janar 2011, hua në në vlerën 200 000 euro. Detyrimi që mbetet për t’u shlyer, 200 000 euro.

Bashkëshortja, Znj. Elsa Baçi zotëron 30 % të aksioneve të shoqërisë ‘Krienko Group’ sh.p.k themeluar më 30.07.2008 me vlerë 4 200 000 lekë ku është edhe administratore.

Shoqëria ‘Krienko Group’ zotëron 50 % të aksioneve në shoqërinë ‘M&B ËELLNESS’ sh.p.k të krijuar më 05.12.2014.

Bashkëshortja, Znj. Elsa Baçi, pronare e një aktiviteti privat, qendër estetike në Fier.

Djali, Z. Bruno Baçi, zotëron një biznes privat, ‘bar kafe’ në Sheq i Madh, Fier.

Deklarata e vitit 2017

Të ardhura nga paga dhe përfitime nga ‘Statusi i Deputetit’ për vitin 2017, shuma 761 556 lekë.

Të ardhura nga interesat e llogarisë bankare në bankën Credins për vitin 2017, shuma 3.47 euro.

Të ardhura nga interesat e llogarisë bankare në bankën Credins për vitin 2017, shuma 5.51 euro.

Të ardhura nga interesat e llogarisë bankare në bankën Credins për vitin 2017, shuma 157.03 dollarë.

Të ardhura për vitin 2017 nga kontrata e qirasë lidhur më 24.01.2014, shuma 153 000 lekë neto.

Të ardhura për vitin 2017 nga kontrata e qirasë lidhur më 06.09.2017, shuma 68 000 lekë neto.

Të ardhura për vitin 2017 nga kontrata e qirasë lidhur më 29.07.2016, shuma 204 000 lekë neto.

Të ardhura si person fizik nga aktiviteti bar-kafe, (deri në 31.07.2017, aktualisht i çregjistruar), 1 017 057 lekë.

Bashkëshortja, Znj. Elsa Baçi, të ardhura si person fizik nga aktiviteti, qendër estetike, sallon bukurie, kurse parukerie, shitje me pakicë e produkteve kozmetike, 853 058 lekë.

Bashkëshortja, Znj. Elsa Baçi, të ardhura nga paga si administratore e shoqërisë ‘Krienko Group’ sh.p.k, 277 451 lekë.

Bashkëshortja, Znj. Elsa Baçi, të ardhura nga interesat e llogarisë bankare në bankën Credins për vitin 2017, shuma 436.16 dollarë.

Djali, Z. Bruno Baçi, të ardhura si person fizik nga aktiviteti bar-kafe, 346 250 lekë.

Gjendja e llogarisë bankare në bankën Credins, shtesë 12 460.7 euro, gjendja më 31.12.2017, shuma 16 600.21 euro.

Bashkëshortja, Znj. Elsa Baçi, gjendja e llogarisë bankare në bankën Credins, shtesë 436.16 dollarë, gjendja totale 64 145.48 dollarë.

3) Bashkëshortja, Znj. Elsa Baçi, gjendja e llogarisë rrjedhëse në bankën Credins në 31.12.2017, shuma 6 760.77 lekë.

Gjendja e llogarisë bankare në bankën Credins, shtesë 3.47 euro, gjendja totale 4 152.49 euro.

Gjendja e llogarisë rrjedhëse në BKT në 31.12.2017, shuma 1 278.59 lekë.

Gjendja e llogarisë bankare në bankën Credis, llogari që përdoret për kontabilizimin e interesave të depozitës, 656.19 dollarë.

Gjendja e llogarisë bankare në bankën Credins, shtesë, 5.51, gjendja totale 6 165.86 euro. Gjendja e llogarisë bankare në bankën Credins, shtesë 157.03 dollarë, gjendja totale 33 610 dollarë.

Bashkëshortja, Znj. Elsa Baçi detyrim për shlyerje e huasë marrë pa afat të përcaktuar ndaj një personi në vlerën 200 000 euro. Huaja është marrë më 21.01.2011 dhe nuk është shlyer asnjë këst.

Djali, Bruno Baçi, gjendja e depozitës bankare (shuma në depozitë janë të ardhura nga prindërit, nga emigracioni në vitet 1990 – 1995 dhe huamarrje të ndryshme pa afat), pakësim 13 373.51 euro.

 

 

 

Aktualitet

Patundshmëri dhuratë për fëmijët e prokurorit/ Sali Hasa “uzurpon” institucionet me familjarë

Publikuar

-

By

Me 15 Prill 2019, Këshilli i Lartë i Prokurorisë,  komandoi në krye të Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Sarandë, prokurorin Salin Hasa.

Ky i fundit, prej vitesh punon në Prokurorinë e Sarandës dhe tashmë i erdhi koha dhe që ta drejtojë.

Hasa, mori drejtimin e prokurorisë pas  shkarkimit nga Komisioni i Pavarur i Kualifikimit të Edison Ademit.

Nuk dihet nëse Hasa do të ketë fatin e Ademit, pasi u zuri dhe vendin, por nga një vëzhgim që CNA.al ka bërë si në aspektin profesional ashtu dhe në atë të pasurisë, ka disa detaje që ngrejnë dyshime.

Kështu, në vitin 2015 në media është raportuar se prokurori Sali Hasa është gjetur me shkelje dhe Këshilli i Prokurorëve i cili i ka dhënë një paralajmërim, se nëse do të kenë shkelje të tjera, atëherë rrezikon të shkarkohet.

Ndërsa në vitin 2018, Prokurori Sali Hasa është bërë objekt i emisionit “Fiks Fare”. Ai është akuzuar nga qytetari Lulzim Sino për zvarritje dhe njëanshmëri në hetimet e kryera për falsifikim dokumentacioni dhe përvetësim prone nëpërmjet mirëbesimit.

Gjykata e Shkallës së Parë Sarandë dhe e Apelit Gjirokastër e kishte rrëzuar dy herë prokurorinë, pasi sipas tyre hetimet nuk ishin bërë siç duhej. Ndërkohë, përgjatë viteve nga 2016 e deri më 2018 kur është bërë denoncimi publik, kanë humbur jo vetëm gjurmët, por edhe provat dyshohen të kenë shkuar për skrap.

Lulëzim Sino nga Saranda është ankuar në Fiks Fare pasi, sipas tij, prokurori Sali Hasa, në vend që të hetonte, i ka zvarritur hetimet, duke e përplasur atë në gjykata si dhe duke pushuar çështjet që ai duhet të hetonte. Nuk dihet se çfarë ka ndodhur më tej në këtë rast, apo gjithçka është harruar pas denoncimit publik.

Sa i përket pasurisë, sipas të dhënave të Open Spending Albania, rezulton se familjen e tij, prokurori e ka të punësuar në shtet. Për më tepër të gjithë i ka specialista nëpër institucione duke nisur nga gruaja, djali dhe vajza.

Të jetë rastësi, apo të qenit prokuror të jep privilegje? Kjo pyetje duhet të marrë përgjigje nga Vettibgu.

Gruaja, specialiste në OSSH, Sarandë, djali specialist, fillimisht në Shërbimin Kombëtar të Punësimit pas në Rektoratin e Universitetit të Tiranës, ndërsa vajza fillimisht asisitente, kryetarit të AKEP, më pas specialiste në Drejtorinë e Marrëdhënieve me Jashtë në KQZ, për të vijuar më tej, si specialiste në Komisionerin për Mbrojtjen nga Diskriminimi.

Ajo që bie gjatë deklarimit të pasurisë në vite, është nëj dhuratë, që iu dhënë fëmijëve të prokurorit.  Dy fëmijët Ledian dhe Ada Hasa, kanë përfituar një sipërfaqe prej 1 000 metër katror, në Porto-Palermo në Himarë, si dhuratë. Prokurori, nuk e ka deklaruar vlerën dhe personin që ka dhuruar këtë pasuri të patundshme.

Prokurori Sali Hasa, vërtet punon dhe jeton në Sarandë por një  shtëpi  banimi me sipërfaqe 153 metër katror që kushton 50 000 dollarë e ka edhe në Durrës.

Viti 2004

Truall ndërtimi 500 metër katror, blerë, 500 000 lekë, që me 9.05.2001.

Shtëpi banimi e ndërtuar mbi këtë truall e papërfunduar, 2 000 000 lekë,  pasuri kjo e vënë me 20.10.2003.

Depozitë, nga të ardhurat dhe shitja e truallit dhe banesës së papërfunduar, 2 500 000 lekë. Para të krijuara me 19.03.2004.

Paga  si prokuror në Sarandë, 426 525 lekë.

Paga e bashkëshortes, si shefe e personelit dhe e administratës në KESH, Sarandë, 600 000 lekë.

Paga për vitin 2003, si shef i komisariatit të Policisë, 484 120 lekë.

Paga për vitin 2001-20012, si shef komisariariti, 996 000 lekë.

Viti 2005

Shtëpi banimi me sipërfaqe 153 metër katror, në Durrës. (Nuk e deklaron sa kushton).

Paga si prokuror, 953 865 lekë.

Paga e bashkëshortes, 264 000 lekë.

Viti 2006

Shtëpi Shtëpi banimi me sipërfaqe 153 metër katror,në Durrës.

Këtë vit ka ka deklaruar se ka kushtuar 50 000 dollarë.

Paga si drejtues i prokurorisë, Sarandë, 1 169 424 lekë.

Paga e bashkëshortes, 294 000 lekë.

Viti 2007

Depozitë bankare, 225 000 lekë.

Depozitë bankare, 430 000 lekë.

Të ardhura nga paga si prokuror, 996 000 lekë.

LEXO EDHE:  Patundshmëri dhuratë për fëmijët e prokurorit/ Sali Hasa "uzurpon" institucionet me familjarë

Të ardhura nga paga e bashkëshortes, 684 000 lekë.

Viti 2008

Një autoveturë Benz Mercedez blerë në muajin Dhjetor 2008, 1 000 000 lekë.

Të ardhura nga paga, si prokuror, 1 084 428 lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes, 684 000 lekë.

Të ardhura nga ekzekutimi i vendimit civil, i Gjykatës Tiranë, për pagën e qëndrimit në dispozicion  të ardhur nga Drejtoria e Policisë së Qarkut Elbasan, 349 170 lekë.

Depozitë bankare me afat një vjeçar, 500 000 lekë.

Kontratë huaje, 1 000 000 lekë.

Viti 2009

Të ardhura nga paga si prokuror, nga data 01.01.2009 deri me datë, 31.05.2009, në shumën 332 475 lekë.

Të ardhura, nga paga si oficer i Policisë Gjyqësore, nga data 31.05.2009-31.12.2009, në shumën 333 470 lekë.

Ripërsëritje e kontratës së depozitës me afat një vjeçar, 550 000 lekë.

Ripërsëritje e kontratës së depozitës me afat një vjeçar,5 57 000 lekë.

Viti 2010

Paga si prokuror në Sarandë, 818 060 lekë.

Paga e bashkëshortes, si teknike specialiste tek Çez, 558 000 lekë.

Viti 2011

Paga si prokuror në Sarandë, 1 032 656 lekë.

Paga e bashkëshortes, si teknike specialiste tek Çez, 552 000 lekë.

Kredi bankare për një apartament në Sarandë, me interes 3 përqind, akorduar nga Bashkia Sarandë, në shumën 3 168 000 lekë. Kësti mujor, 17 500 lekë.

Viti 2012

Shitje autoveture, 2 200 euro.

Blerje e një audi të përdorur A4, për djalin, viti 1997, 850 euro.

Blerje e një Opel Corsa, viti 2003, për vajzën, 900 euro.

Paga si prokuror në Sarandë, 957 257 lekë.

Paga e bashkëshortes, si teknike specialiste tek Çez, 678 000 lekë.

Të ardhura nga punësimi sezonal i djalit, 160 000 lekë.

Viti 2013

Të ardhura nga paga si prokuror, 957 257 lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes si specialiste në OSSHE, dega Sarandë, 678 lekë

Të ardhura nga punësimi sezonal i djalit, 240 000 lekë

Të ardhura nga punësimi i djalit në Shërbimin Kombëtar të Punësimit, dega Durrës, 318 000 lekë.

Të ardhura nga punësimi i vajzës Ada Hasa (nuk e thotë ku), 600 euro.

Të ardhura nga punësimi i vajzës Ada Hasa në AKEP, si asistente e kryetarit, 354 000 leke.

Viti 2014

Të dy fëmijët Ledian dhe Ada Hasa, kanë përfituar një sipërfaqe prej 1 000 metër katror, në Porto-Palermo në Himarë, si dhuratë. Nuk e ka deklaruar vlerën.

Vajza ka blerë një tjetër autoveturë të markës, Forf Fusion në shumën 200 000 lekë.

Të ardhura nga paga si prokuror, 1 628 496 lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes si specialiste në OSSHE, dega Sarandë, 678 000 lekë.

Të ardhura të pëfituara nga gjykimi i zhvilluar në Gjykatën Administrative, Tiranë,, me paditëse, vajzën Ada Hasa, dhe të paditur punëdhënësin e saj AKEP, për shkelje të kontratës,  270 000 lekë.

Të ardhura nga përfundimi i depozitës më afat një vjeçar, 800 000 lekë.

Të ardhura nga shitja e autoveturës Audi, 400 000 lekë.

Viti 2015

Gjendje cash, 400 000 lekë.

Të ardhura nga paga si prokuror, 1 408 131 lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes si specialiste në OSSHE, dega Sarandë, 558 324 lekë.

Të ardhura nga punësimi i djalit në Shërbimin Kombëtar të Punësimit, dega Durrës, 502.140 lekë.

Të ardhura nga paga e vazjës si specialiste në Drejtorinë e Marrëdhënieve me Jashtë në KQZ, 207.105 lekë.

Viti 2016

Djali ka blerë një autoveturë të markës Volsvagen Golf e vitit 2005, që ka kushtuar 200 000 lekë.

Të ardhura nga paga si prokuror, 1 349 598 lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes si specialiste në OSSHE, dega Sarandë, 590 512 lekë.

Të ardhura nga punësimi i djalit në Shërbimin Kombëtar të Punësimit, dega Durrës, 370 226 lekë.

Të ardhura nga punësimi i djalit, si specialist në Rektoratin e Universitetit të Tiranës,është 158 156 lekë.

Të ardhura nga paga e vazjës si specialiste në Komisionerin për Mbrojtjen nga Diskriminimi, në shumën 233 168 lekë./CNA.al

 

 

 

 

 

 

 

 

LEXO TE PLOTE

Aktualitet

Murrizi zbulon batërdinë në administratë/ Propozon ndryshime ligjore

Publikuar

-

By

Deputeti Myslim Murrizi nga foltorja e Kuvendit është shprehur se janë marramendëse shifrat që paguajnë taksapaguesit shqiptarë, si dëmshpërblime për punonjës të administratës, të larguar padrejtësisht nga puna.

Sipas Murrizit, raporti i KLSH-së, ka treguar se 20 milion dollarë nga taksat e qytetarëve janë paguar për vendime gjyqësore për punonjës të larguar nga puna me urdhër të politikës.

“Shifrat e auditit tregojnë se janë marramendëse shuma e taksave të taksapaguesve shqiptarë  për  çështje gjyqësore që fitojnë punonjës të administratës të larguar nga puna me motive poltike të kapos së radhës së institucionit.

Raporti i KLSH-së flet qartë se 20 milion dollarë nga taksat e qytetarëve janë paguar për vendime gjyqësore për punonjës të larguar nga puna me urdhër të politikës vetëm në 2018.

LEXO EDHE:  Patozi: Ajo që i bëri Basha PD-së, si masakra e Tivarit

100 milion dollarë është dëmi i batërdisë në administratë, nga ata që kanë qejf të bëjnë qoka”-tha ndër të tjera Murrizi.

Më tej, ai tha se duhet ndryshuar ligji, në mënyrë që dëmin ta paguajë ai që e ka shkaktuar.

“Duhet bërë ndryshimi i ligjit dhe nuk duhet që “pronari” i institucionit ta përdorë atë si aksioner i vetëm me 100% kuota, sepse është mandatuar aty nga ai pushtet që mbahet me taksat e shqiptarëve. Dëmin duhet ta paguajë ai që ka shkarkuar nga puna në mënyrë të padrejtë punonjësit”-u shpreh Murrizi.

Gjithashtu ai bëri thirrje të ndalohet përdorimi i administratës nga politika, dhe të frenohet ajo që ai e cilësoi si babëzia e drejtuesve të institucioneve./ CNA.al

LEXO TE PLOTE

Aktualitet

Tifozët e Milanit le të nisin festën/ Ylli 60 milionë eurosh i Bayernit niset drejt “Djallit”

Publikuar

-

James Rodriguez do të mbyllë aventurën me Bayern Munchen në fund të këtij sezoni, për t’u rikthyer pas huazimit te Real Madridi, por edhe te madrilenët nuk do të qëndrojë. Për fantazistin kolumbian mësohet se ka hyrë në garë Milani, me Leonardon që ka patur bisedime me menaxherin e famshëm portugez, Jorge Mendes.

LEXO EDHE:  Patundshmëri dhuratë për fëmijët e prokurorit/ Sali Hasa "uzurpon" institucionet me familjarë

27-vjeçari ka një vlerë të rëndësishme në merkato dhe Florentino Perez nuk pranon oferta me një vlerë më pak se 60 milionë euro, ndërsa për Milanin vendimtar për një operacion të tillë do të jetë kualifikimi në Champions League. /CNA.al

LEXO TE PLOTE
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

LAJMET E FUNDIT

Aktualitet18:49 - 24 Prill, 2019

Pritje vllazërore/ Udhëheqësi komunist Kim Jong Un mbrin në Rusi

Sikurse ishte paralajmëruar, udhëheqësi komunist i Koresë së Veriut, Kim Jong Un, mbriti në qytetin port të Vladivostokut, në rajonin...

Aktualitet18:30 - 24 Prill, 2019

KQZ nuk çertifikon kandidatët e Listës serbe për zgjedhjet në komunat veriore

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve nuk i certifikoi katër kandidatët e subjektit Lista serbe, për zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetarët e...

Aktualitet18:22 - 24 Prill, 2019

Gjykata vendos masën e arrestit shtëpiak për 10 gra të kthyera nga Siria

Një gjykatë në Prishtinë vazhdoi të mërkurën dëgjimin e një grupi grash të kthyera nga Siria, nën dyshimet për përfshirjen...

Aktualitet10:28 - 24 Prill, 2019

Luftë kundër dhunës seksuale në rajonet e krizave

Me nismën gjermane Këshilli i Sigurimit të OKB kërkon me një rezolutë që komuniteti botëror të luftojë më ashpër dhunën...

Aktualitet19:04 - 23 Prill, 2019

Rusia do të marrë me qira portin sirian të Tartusit

Medie të të dyja vendeve raportojnë se përfaqësues të qeverisë ruse kanë zhvilluar konsultime me Presidentin Assad për një marrëveshje....

Aktualitet18:32 - 23 Prill, 2019

Kim Jong Un dhe Vladimir Putin takohen të enjten në Vladivostok

Udhëheqësi i Koresë së Veriut, Kim Jong Un, do të udhëtojë këtë javë drejt qytetit rus të Vladivostokut për një...

Aktualitet18:26 - 23 Prill, 2019

Gratë e kthyera nga Siria nën hetime për përfshirje në terrorizëm

Rënia e grupit militant Shteti Islamik, që dikur kontrollonte mbi 100 mijë kilometra katrorë territor dhe së paku tetë milionë...

Aktualitet09:16 - 23 Prill, 2019

Fitorja e Selenskyjt në Ukrainë/ Shpresa e lindur nga zemërimi

Në zgjedhjet presidenciale në Ukrainë aktori i komedisë, Volodymyr Selenskyj arriti një rezultat rekord. Pse i besojnë atij kaq shumë...

Aktualitet16:54 - 22 Prill, 2019

Vrau bashkëshorten dhe gruan e djalit/ Zbulohet arsyeja e krimit

Vrasja e trefishtë në lagjen Dardania në Prishtinë ka tronditur vendin. Një burrë ka vrarë gruan e djalit, gruan e...

Aktualitet14:56 - 22 Prill, 2019

Horror në Prishtinë/ Tre të vrarë me armë zjarri 

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur rreth mesditës së sotme në Prishtinë. Policia e Kosovës bën të ditur se tre...

Aktualitet14:42 - 22 Prill, 2019

Zeng Yi në Firenze, Kina në një shkrepje fotografike!

Intervistoi Dr. Dritan Haxhiraj: Prof Rocca, Ju jeni Drejtori i Akademisë së Arteve te Bukura të Firences, kohët e fundit...

Aktualitet14:00 - 22 Prill, 2019

Tragjedia në Sri Lanka/Miliarderi i ASOS humb tre fëmijët e tij

Numri i të vdekurve në sulmet e Sri Lanka është tani në 290, pas një serie shpërthimesh në kishat dhe...

Aktualitet11:23 - 22 Prill, 2019

Pendarovski dhe Siljanovska-Davkova në balotazh/ Vendosin votat e Rekës

Në Maqedoninë e Veriut u mbajt dje raundi i parë i zgjedhjeve presidenciale. Në balotazh u kualifikuan dy kandidatët maqedonas....

Aktualitet09:47 - 22 Prill, 2019

Bilanc lufte/ 290 të vdekur, mbi 500 të plagosur  

Ka shkuar në 290 numri i personave që kanë ndëruar jetë, ndërsa 500 të tjerë kanë mbetur të plagosur në...

Aktualitet09:27 - 22 Prill, 2019

Zgjedhjet në Maqedoninë e Veriut/ Pendarovski fiton raundin e parë 

Stevo Pendarovski, kandidat i 31 partive në pushtet të udhëhequr nga Lidhja Social-Demokrate, është shpallur fitues në raundin e parë...

Aktualitet23:31 - 21 Prill, 2019

Zgjedhjet presidenciale/ Kandidati Blerim Reka fiton komunat shqiptare

Blerim Reka, kandidati shqiptarë në garën për president të Maqedonisë së Veriut, ka dalë kryesues në shumicën e vendbanimeve shqiptare,...

Aktualitet23:01 - 21 Prill, 2019

Numërohen 70 % e votave/ Mësoni kush e kryeson garën për President i Maqedonisë

Burimet më të fundit nga zgjedhjet presidenciale në Maqedoninë e Veriut flasin se janë numëruar rreth 70 % e votave....

Aktualitet22:28 - 21 Prill, 2019

Komediani mposht bisnesmenin, zgjidhet president i Ukrahinës

Presidenti aktual i Ukrainës, Petro Poroshenko, përfundimisht e pranoi humbjen, duke i njohur fitoren rivalit të tij në zgjedhje Volodimir...

Aktualitet21:16 - 21 Prill, 2019

Zgjedhjet presidenciale në Maqedoni/ Kandidati shqiptar fiton Gostivarin

Burime nga Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve në Maqedoninë Veriore, kanë publikuar në ueb faqen e vet zyrtare rezultatet e para...

Aktualitet20:23 - 21 Prill, 2019

Zgjedhjet presidenciale maqedonase/ Ja pjesëmarrja në komunat me shumicë shqiptare

Shqiptarët janë faktor determinues në përcaktimin e kandidatit fitues të garës për President të Republikës së Maqedonisë së Veriut. Kjo...

Aktualitet20:15 - 21 Prill, 2019

Forcohet aleanca e populistëve para zgjedhjeve europiane

Euroskeptikët bashkojnë forcat para zgjedhjeve europiane. Tani edhe kryetarja e „Bashkimit Kombëtar“ francez, Marine Le Pen iu bashkua aleancës së...

Aktualitet20:11 - 21 Prill, 2019

Edhe sa kohë do të qëndrojë në post Angela Merkel?

Largim i parakohshëm i Merkelit? Për këtë po flitet shumë. Në fokus është vendosur kryetarja e re e CDU-së, Annegret...

Aktualitet20:02 - 21 Prill, 2019

Fitore apo balotazh?/ Përfundon votimi për Presidentin e Maqedonisë së Veriu

 Ndërkohë që konform ligjit zgjedhor, ora 19.00 ka sjellë mbylljen e të gjitha qendrave të votimit, duke i dhenë fund...

Aktualitet18:41 - 21 Prill, 2019

Ukrainë, kandidatët presidencialë në balotazh

Zgjedhësit në Ukrainë u drejtuan sot tek kutitë e votimit për të zgjedhur presidentin e ardhshëm të vendit. Balotazhi ka...

Aktualitet18:30 - 21 Prill, 2019

Po merrte pjesë në një ceremoni mortore/ Rrihet lideri i opozitës

Lideri opozitar, megjithse mbrohej nga Njësia e Operacioneve Speciale e policia, pasi u mor nga zona ku ndodhej, është dërguar...

Aktualitet16:49 - 21 Prill, 2019

Maqedonia e Veriut në zgjedhje/ Shqiptarët dynden në kutitë e votimit

Në Maqedoninë e Veriut, sot po mbahen zgjedhjet presidenciale. Në garë për të parin e shtetit janë tre kandidatë, Blerim...

Aktualitet16:42 - 21 Prill, 2019

Votimet në Maqedoninë e Veriut/ OSBE vlerëson procesin

“OSBE e ndjek procesin zgjedhor me 250 vëzhgues të sistemuar nëpër tërë vendin, ndërsa procesi deri më tani po zhvillohet...

Aktualitet16:18 - 21 Prill, 2019

Kina “pushton” Europën/ KE pritet të marrë vendimin drastik

Siç shkruan BBC, invesitimet e Kinës po përhapen gjithmonë e më shumë në Europë dhe kjo gjë ka shtuar ankth...

Trending

Read previous post:
Eufori kineze në Dubrovnik/ Kina shpëtimtarja e Ballkanit?

Një numër kontratash nënshkruan me Kinën pjesëmarrësit e samitit të grupit 16+1 në Dubrovnik. Ndërkohë që Europa Lindore e Juglindore...

Close