Basha tradhton dhe gënjen demokratët/ Dje, u firmos rrëzimi i Ramës apo marrëveshja e radhës?

Dje, Opozita e Bashkuar, ashtu siç kishin parlajmëruar dolën në rrugë për të protestuar. Protesta është një e drejtë e ligjshme e çdo qytetari. Por në rastin aktual të gjithat gjasat tregojnë se nuk bëhet fjalë për të drejtat e qytetarit, por për interesa personale të Lulzim Bashës. Kjo  tashmë është faktuar në të gjitha … Continue reading Basha tradhton dhe gënjen demokratët/ Dje, u firmos rrëzimi i Ramës apo marrëveshja e radhës?