Fshehje pasurie dhe transaksione të dyshimta/ Donika Prela drejt shkarkimit?

Komisioneri Publik ka ankimuar vendimin e Komisionit të Pavarur të kualifikimit, për drejtuesen e komanduar të Prokurorisë së Krimeve të Rënda, Donika Prela. “Nisur nga parashikimi i nenit 179/b/5 të Kushtetutës, aneksit të Kushtetutës, konsiderojmë se ndryshe nga sa disponon Komisioni i Pavarur i Kualifikimit për kriteret e rivlerësimit, referuar gjendjes së fakteve dhe provave … Continue reading Fshehje pasurie dhe transaksione të dyshimta/ Donika Prela drejt shkarkimit?