MEGA-SKANDALI dhe dokumenti/ Lulzim Basha pagoi 950 mijë usd nga kompania Ruse offshore, prokuroria uli shifrën

Sot kreu i Republikës së Re, Lulzim Basha, u paraqit në prokurorinë e kryeqytetit për tu pyetur si person në dijeni në lidhje me disa qindra mijë dollar të paguara për lobim në SHBA. Në dalje të saj Basha, sfidoi këtë institucion duke kërkuar të deklaroheshin letërporositë e cuara në këtë institucion nga SHBA dhe … Continue reading MEGA-SKANDALI dhe dokumenti/ Lulzim Basha pagoi 950 mijë usd nga kompania Ruse offshore, prokuroria uli shifrën