Lobimet e Bashës/ Paralajmërimi i CNA dhe zbardhja e të vërtetës

Në prag të fushatës elektorale për zgjedhjet parlamentare të 25 qershorit, Partia Demokratike e udhëhequr nga Lulzim Basha lidhi dy kontrata me lobistin e saj në Uashington, ‘Stonington Strategies’, për të siguruar takime të nivelit të lartë me administratën e Presidentit Donald Trump. Me 14 nëntor 2017, kontratat u raportuan në Departamentin Amerikan të Drejtësisë … Continue reading Lobimet e Bashës/ Paralajmërimi i CNA dhe zbardhja e të vërtetës