Infermierja seksere/ Shefi i Gjinekologjisë i kërkoi rryshfet për fëmijën e tetë – CNA
Connect with us

Aktualitet

Infermierja seksere/ Shefi i Gjinekologjisë i kërkoi rryshfet për fëmijën e tetë

Publikuar

-

 Shefi i repartit të Obsetrik- Gjinekologjisë pranë Sherbimit Spitalor Pogradec Refki Pere, kërkon ryshfet për një operacion me anë një infermiere.

Rasti u bë publik nga emisioni “Fiks Fare”, pasi shtetasi Zaim Bakolli iu drejtua emisionit se për lindjen e gruas së tij dhe një operacion që do të kryhej për mos të bërë më fëmijë i është kërkuar nga shefi i repartit 150 mijë lëkë të vjetra. Kërcënimet e qytetarit se do të ankohej në “Fiks Fare” për mitmarrje e stepën mjekun i cili nuk e kreu vetë operacionin.

Zaim Bakolli është babai i shtatë fëmijëve dhe priste fëmijën e tetë. Duke jetuar në kushte të këqija ekonomike, pa asnjë të ardhur, por mbajnë frymën vetëm me kemp-in e njërës prej vajzave të tij, menduan të bënin edhe një ndërhyrje kirurgjikale që mos të bënin më fëmijë.

Në ditën e konsultës Zaimi kishte debatuar me shefin Refki Pere, pasi një infermiere me emrin Entela e kishte pyetur se sa para kishte me vete. Kur ai i ishte përgjigjur se kishte vetëm 30 mijë të vjetra me vete, ajo i kishte thënë se ishte shumë larg shumës, pasi duheshin 150 mijë lekë. Në gjaknxehtësi e sipër Zaimi u kishte thënë se do të merrte “Fiks Fare” për këtë padrejtësi që po bënin ndaj tij, kështu së bashku me gruan shtatzënë dhe më familjarët e tij ishte larguar nga materniteti.

Ditën që gruaja duhet të sillte në jetë fëmijën e tetë gazetarët e Fiksit mbërrijnë në Pogradec ku së bashku me Zaimin i drejtohen maternitetit të Pogradecit. Ai fillimisht takon njërën prej infermiereve dhe I thotë se e ka gjetur borxh shumën që I kishin kërkuar, por ajo largohet duke i thënë se nuk kishe punë, pasi ishte vetëm infermierja e turnit. Ajo e drejton tek doktoresha e turnit për të bërë eko-n. Gjatë kryerjes së eko-s doktoreshë Genta I thotë se gruaja ishte gati për të lindur dhe nëse do të bëhej operacion duhet të jepte ok-in vetëm shefi, pra doktor Refkiu. Në bisedim del se Zaimi e kishte kërcënuar shefin se do të thërriste Fiksin dhe ai ishte stepur, por doktoresha në qetësi të plotë shprehet “ nuk jeni prishur për unë lekësh , se ai ta di hallin. Ai ka bërë dhe pa leka, kështu do ua bënte edhe ju”.

Më pas gruaja e Zaimit futet në operacion të cilin e bën një tjetër doktor sëbashku me doktoreshë Gentën. Fëmija lind i shëndetshëm dhe i seksit mashkull. Sërish Zaimi komunikon me infermieret për të ditur se sa është detyrimi I tij karshi mjekëve që kryen operacionin. Ai bisedon me një infermiere e cila i thotë “sa të kesh jepu” , kur Zaimi i thotë se ka 130 mijë lekë të vjetra me vete ajo i thotë se janë mjaftueshëm. Kurse një tjetër i thotë që aq sa ka t’ia japë doktoreshë Gentës se ajo i ndan vetë pastaj.

Edhe takimi i fundit me shefin Pere, pasi fëmija kishte lindur dhe operacioni kishte përfunduar, Z. Bakolli I kërkon të falur se i ka ngritur zërin në konsultën e mëparshme , por doktori ruan qetësinë duke i thënë që ishte më mirë që nuk ndërhyn para 3 javëve. Në fund Zaimi kërkon të takojë edhe doktoreshën Gentën dhe doktor Ilirin të cilët bënë të mundur lindjen dhe ndërhyrjen dhe infermieret i thonë se vijnë vetë të kërkojnë pa merak.
Nga takimin që babai i tetë fëmijëve pati me doktoreshë Gentën I kërkoi nëse i detyrohej gjë , por kjo e fundit nuk pranon, por e largon duke I thënë “ ik se këtu jemi”.

Materniteti Pogradec

Qytetarja-Entela ç’kemi, si dukesh ti
Infermierja-Mirë eme ça bëri, e bëri kjo me lindi?
Qytetarja- Sa lek….
Infermierja-Mos më ngatërro fare me këto punë mua
Qytetari- Jo, ti kërkoj falje doktorit e kisha llafin
Infermierja-Jo ore mos më ngatërro mua, unë jam infermiere asgjë tjetër
Qytetari-Jo, jo unë…
Infermierja-Lere tashi…
Qytetarja-Po ti me i kërkove ti the
Infermierja-Si?
Qytetarja- Ti i kërkove ti the ajo e Çëravës
Infermierja-Ça thashë unë?
Qytetari-Sa donte atë ditë ay?

Infermierja-Nuk di gjë unë upupupupu, unë jam infermiere e turnit asgjë.
Qytetari-Pse tashi unë vajta i gjeta (leket)
Infermierja 2- Mjeke roje është doktoreshë Genta, shko bëj eko të të shikojë të të nxjeri si je, sa je, pastaj ça do ……

Shkojmë bëjmë ekon me doktoreshë Genta
Infermierja 3- Ajde ulu, mos u shtri po ulu.
Doktoresha e Ekos- Shiko po kjo akoma s’ka lindur
Pacientja-Po çne me.
Doktoresha e Ekos-Të kam parë njëherë unë ty më duket. Tashi me doktor Eftiun do vesh të vizitohesh?
Pacientja-Do ta bëj me operim
Doktoresha e Ekos-Me operim?
Pacientja-Që të mbyll kanalet
Doktoresha e Ekos-Po a ke biseduar me atë se ai është shefi, po s’tha ai nuk të bën njeri me operim. Se ti e ke me operim për të mbyllur kanalet nuk e ke se duhet ta bësh.
Pacientja-Po.
Doktoresha e Ekos-Jo për ndonjë gjë po duhet ai të jetë dakort
Qytetarja-Ai është specialist për atë punë
Doktoresha e Ekos-Specialiste edhe unë jam po ai është shefi është drejtori
Qytetarja-E është më i madh
Doktoresha e Ekos-Më i madhi, po tha ai që nuk bëhet po se vuri firmën ai, nuk e bën njeri.
Pacientja-Atë do bëjmë tashi
Doktoresha e Ekos-Atë, po pse se rregullon muhabetin me atë?
Qytetari- Moj doktore

Doktoresha e Ekos-Eeee
Qytetari-Po vajtëm atë ditë, mua më dha llafin që do vish ditën e hënë që ta operojmë. Mora e rrobat e të fëmijës e të ksaj….
Doktoresha e Ekos- Ai tha mua më ashtu tha jo më shanin më…po më ofendonin tha
Qytetari-Ça diagnoze ti ve, po e di vetë ti i thashë ti je doktor
Doktoresha e Ekos-Ti merre me të mirë mos e mer me të keq
Qytetarja-Po le atë po na kërkonin edhe lek këta
Qytetari-Pa le këtë, më del ajo Entela xhaxhi tha , sa lek ke në xhept?
Doktoresha e Ekos-Entela?
Qytetari- Ee. I thashë o bir i xhaxhit unë kam 7 fëmijë, ja i dhënkam një 30 mjë (te vjetra) aq kam i thashë të le fëmijët pa bukë, unë me një kemp të çupkës mbahem që e kam sakatkë
Doktoresha e Ekos-Ti ça e ke këtë? (E pyet për pacienten)
Qytetari-Grua. Kaq kam i thashë unë. Oho je poshtë tha pa 150…. S’kam thashë…Kaq kam gabuar i kam thënë kështu…
Doktoresha e Ekos- Ke fiksi a ça i the
Qytetari- Nuk i kam thënë doktorit, aty llafosa ka qënë ai doktori tjetër nuk i thashë ashtu, nqs ka pirë i thashë, po më jep këto përgjigje
Doktoresha e Ekos-Do marr fiksin, fiksin i the
Qytetari-Jooo
Qytetarja-Megjithatë ne jemi pregatitur, neve kemi marrë 130 mijë lek, po qe dakort kaq mirë po qe më shumë do ti kërkojmë borxh.
Doktoresha e Ekos-Nuk është puna e lekëve, nuk më tha mua për leka, nuk u sollën mirë tha, po më thoshin jo do marrim fiksin jo kshu. Tashi neve njerëz jemi kur s’kanë dhe pa leka i bëjmë, nuk është se s’ka bërë pa leka ay. Nqs është prishur ky muhabet për leka nuk e besoj, se ai ja u di hallin dhe prandaj ja u qan hallin që e fut në operacion. Nuk e fut në operacion që të marri leka. Ai bën përpjekje për të ndihmuar ty për të zgjidhur problemin.
Qytetarja-Neve na tha Entela (infermierja)
Doktoresha e Ekos-Mos u merrni megjith Entelë

Qytetarja-Ajo na tha
Qytetari-50 i ke pak tha. Tashi kur i thashë unë moj i rregullova.. OOO tha, pse e drodhe i thashë, ti me më the me i thashë se ti hyre me doktorin në zyrë. Atë ditë pse llafosje….
Doktoresha e Ekos-Çne që të llafosesh për lek me Entelën. Entela është një kot
Qytetarja-Infermiere është
Doktoresha e Ekos- Fundi i kazanit është
Qytetarja-Po, po. Edhe një pe Çërave edhe ajo tha. Si e ka gjëndjen byrazeri. Ça gjëndje i thashë , ay ska bukë të hajë moj.
Doktoresha e Ekos-Tashi ti je tamam për të lindur, nuk ke dhimbje fare?
Pacientja-Jo s’kam.

Takim me shefin e repartit Refki Pere

Doktori- Hë mirë, si ja çon?
Qytetari-Më fal për atë ditë, për atë ditë më fal, po ashtu qeva, kam halle, kam ashtu po për atë ditë më fal
Doktori-Po mirë mo mirë po…
Qytetari-Prandaj erdha vetë, lashë fëmijët
Doktori-Tashi sot e ka doktoresha, do bisedoj me atë
Qytetari-Edhe ti nuk mu përgjigje keq po, isha fajtori unë. Tashi do e futësh sot në operim?
Doktori-Më mirë që e lamë se po ta kishim futur atë ditë ishte fëmija i ….
Doktoresha-O ishte shumë përpara ajo
Doktori-Sa u bë?
Qytetari-Po bën dy tre javë
Doktori-Mirë se do bisedojmë, i keni analizat i keni të tëra
Qytetari-I kemi. Edhe pa ngrënë është edhe gjakun e kemi.
Doktori-Dakort , ja prisni aty jashtë, se do llafosemi.
Qytetari- Dua ta di se të respektoj si çupën time, sa është gjoba kur bëjnë operimet?
Infermierja 3- Nuk ka gjobë nuk ka gjobë, me dëshirë është
Infermierja 4-Nuk të kërkon ay
Qytetari- Unë 130 kam
Infermierja 4-Boll i ke
Qytetarja-Mos kërkon më shumë
Infermierja 4- Edhe ato i ke shumë.
Doktori që ishte caktuar pëe lindje ndrohet me një doktor tjetër. Takojmë doktorin pas lindjes
Doktori që asistoi në lindje- Ti je babai o?
Qytetarja- Ay është babai
Doktori që asistoi në lindje- Yyy të lumtë ty ee, çun e ke
Qytetarja-Rrofsh
Qytetari-Të më rrojë të na rroni edhe yve
Doktori që asistoi në lindje-Mirë gjëndja e përgjithshme mirë qau menjëherë, nuk ka thithur gjë, për momentin do e mbajmë
Qytetari- Tashi gruaja si është?
Doktori që asistoi në lindje-Po prit o të mbaroj njëherë për fëmijën unë se jam për fëmijën unë. Do ta mbajmë aty sa pëe ashtu dhe me kismet zotiti më vonë ta kalojmë në dhomë. Si fëmijë është fëmijë në kohë dhe fëmijë i saktë. Zoti ta faltë.
Qytetarja-Rrofsh faleminderit
Qytetari-E ke një kafe prej meje
Doktori që asistoi në lindje-Ajde mirupafshim.
Qytetari-Kush e operoi?
Infermierja 5- Doktoresha Genta me Ilirin, këta të dy.
Qytetari-Moj të të thotë xhaxhi ty, sa tu jap …
Infermierja 5-Iç o mos u jep, ose sa të kesh jepu, ke ti jepu…sa të kesh , ose iç mos u jep.
Qytetari-Është ndyrë është ndyrë, jo se jam ndonjë paralli, po më shpëtoi gruan, më shpëtoi fëmijën…

Infermierja 5-Sa të kesh jepu kaq kam i thuaj Gentës ee i lan ajo pastaj
Qytetari-Tashi të llafosemi drejt jemi njerëz kur thonë. Tashi Ilirin dua të takoj
Infermierja-Ja të dali nga operacioni se të kap vetë ay na ku je thotë, ajde këtu. Ti bëj vaksinën bebit
Qytetari-Bëja bëja, unë thashë se do ma bëje mua vaksinën.
Infermierja-Ty ta bëj aty që mos pjellësh më
Qytetari-Ngavash se unë jam kam dhënë byrazerkës lekët, kaq për këtë, kaq për këtë, prit mos u mërzit ti. Jam burrë unë
Infermierja-Ti je burrë mirë që e kuptove, i q… nënën mirë bërë, ku e zure këtë fëmijë?
Qytetari- I pirë isha….Ku është Genta?(doktoresha)
Infermierja 5-Entela drejtoe njëçikë ke salla se do Gentën, aty ku hamë bukë që mbrapa.
Infermierja-Ajde. Ajde more

Takim me doktoreshë Gentën pas operacionit

Qytetari- Rrofsh faleminderit
Doktoresha- Tu rrojë, e tubat ja lidhëm, fëmija sa kile ishte?
Qytetari-Tre e gjashtëqind a tre e tetëqind
Doktoresha-E tetëqind mbase, e tubat ja lidhëm tashi, tju rrojë…
Qytetari- Tashi sa…
Doktoresha-E dhamë llafin tashi, tashi unë e di hallin i mora vesh të gjitha
Qytetarja- Taks ndonjë gjë?
Doktoresha-Jo de jo nuk do taksim asgjë. Tashi u bë gjith ajo që ne ta zgjidhnim problemin, unë u nisa që tu ndihmoja se meqënëse e pashë nja dy herë dhe meqë Refkiu(doktori i parë që do e operonte) ja kishte dhënë llafin për operacion , ai nuk erdhi dot se kishte probleme Refkiu nuk hyri dhe rëndesi ka që puna u bë kjo ka rëndësi.
Qytetarja-Zoti të ndihmoftë
Qytetari-50 mja i ke?
Doktoresha-Po jo mo nuk asgjë sdua po ik tashi. Qetësohuni çdo gjë mbarovi. Ik se këtu jemi, këtu jemi.

KLIKO PER TE KOMENTUAR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aktualitet

Sulmi ndaj Kryeministrisë dhe Parlamentit/ Lleshaj: Akte më të rënda se grabitja në Rinas

Publikuar

-

By

Ministri i Brendshëm Sandër Lleshaj, nga foltorja e Kuvendit ka folur për arrestimet e protestuesve.

Sipas tij arrestimet janë bërë në kuadër të përmbushjes së përgjegjësive nga policia e shtetit.

“Nëse kemi një devijim të një polici të caktuar nuk duhet të etiketohet e gjithë policia e shtetit. Arrestimet e protestuesve kanë ardhur në funksion të përmbushjes së përgjegjësisë së policisë shtetit”, ka thënë Lleshaj.

Sipas të njëjtti, ka pasur tentativa gjatë protestës për të sulmuar institucionet kushtetuese siç janë Parlamenti dhe Kryeministria.

“Kemi pasur tentativa për të sulmuar me dhunë të mirëfilltë institucionet kushtetuese të shtetit shqiptar, si Kryeministrinë dhe Parlamentin. Këto janë sulme shumë herë më të rënda se sa grabitja në Rinas”, ka thënë Lleshaj, duke justifikuar kështu arrestimet e protestuesve./CNA.al

LEXO TE PLOTE

Aktualitet

Kanadezi mohon akuzat për përdhunim/ “Thjesht e përqafova”

Publikuar

-

By

 

Një ditë më parë në qytetin e Durrësit policia arrestoi një shtetas kanadez, i cili dyshohet se tentoi të përdhunonte një 13 vjeçare.

Sipas informacioneve 50 vjeçari i kishte kërkuar vajzës që ta shoqëronte për t’i treguar vendin ku do të shkonte, duke qenë se ajo dinte anglisht.

Me mirësjellje 13 vjeçarja nga Hungaria e ka shoqëruar deri pranë apartamentit, pastaj shtetasi i ndaluar i ka kërkuar që ta shoqëronte deri tek apartamenti.

Në momentin që vajza ka refuzuar të ngjitet në apartament, 50 vjeçari ka ushtruar forcë për ta futur brenda.

Pastaj vajza ka bërtitur duke kërkuar ndihmë. Në ndihmë i kanë ardhur disa banorë të cilët e kanë kapur dhe më pas e kanë rrahur shtetasin kanadez.

Në dëshminë e tij në polici kanadezi e ka mohuar një akuzë të tillë. Sipas tij vajza e ka keqkuptuar sjelljen e tij.

“Nuk është absolutisht e vërtetë. Unë i kërkova të më shoqëronte dhe në momentin që mbërrita në destinacion e falenderova duke e përqafuar. Ky gjest u keqkuptua nga vajza dhe bërtiti duke kërkuar ndihmë. Kjo është e gjitha. Në momentin që vajza bërtiti u afruan disa qytetarë dhe më qëlluan”,- mësohet të ketë thënë 50-vjecari.

 

 

LEXO TE PLOTE

Aktualitet

Zyrtarizimi i grupeve parlamentare të opozitës/ Soreca: Të shkojnë në zgjedhje

Publikuar

-

By

ambasadori i be ne shqiperi, luigi soreca

Ambasadori i Bashkimit Europian në Tiranë, Luigi Soreca ka reaguar në lidhje me zyrtarizimin e grupeve të opozitës parlamentare.

Në një prononcim për mediat, ambasadori Soreca ka deklaruar se është koha për dialog mes partive politike dhe se opozita duhet të shkojë në zgjedhje”.

“Ne shpresojmë që opozita do të marrë pjesë në zgjedhjet lokale. Ne kërkojmë që opozita të jetë prezente. Tani është koha për dialog. Opozita duhet të flasë mes vetes dhe me qeverinë në mënyrë që të kemi pjesëmarrje”tha Soreca.

Pak para reagimit të Sorecës, ishte kryetarja e grupit parlamentar demokrat, Rudina Hajdari ajo që apeloi për mosbojkotimin e zgjedhjeve si dhe angazhimin e saj e të grupit që përfaqëson për të ndryshuar sistemin zgjedhor.

LEXO TE PLOTE
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

LAJMET E FUNDIT

Aktualitet09:06 - 18 Prill, 2019

Çfarë presin Kosova dhe Serbia nga takimi i Berlinit

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi dhe ai i Serbisë, Aleksander Vuçiç, nuk presin që në takimin e Berlinit me (29.04)...

Aktualitet22:12 - 17 Prill, 2019

Merr fund “telenovela” e zgjedhjeve në Turqi/ Shpallet fituesi i Stambollit

Ekrem İmamoğlu, kandidati i Partisë Republikane Popullore (CHP) për kryebashkiak të Stambollit në zgjedhjet lokale të mbajtura muajin e kaluar...

Aktualitet21:19 - 17 Prill, 2019

Djegia e katedrales “Notrë Dame”/ Feston ISIS: Paçi një ditë të mbarë!

Pas djegies së Katedrales së “Notrë Dame de Paris”, ISIS ka ndarë mesazhe në rrjetet sociale. Së bashku me publikimin...

Aktualitet21:05 - 17 Prill, 2019

Ngelën në mes të shkretëtirës/ Çifti gjen mënyrën brilante për të shpëtuar

Një çift e ka gjetur veten në vështirësi, pasi iu është prishur makina në mes të shkretëtirs. Shantelle Johnson dhe...

Aktualitet20:23 - 17 Prill, 2019

Rekord botëror/ Femrat “pushtojnë” parlamentin finlandez

Partia Socialdemokrate (SDP) në Finlandë ka fituar votimet duke marrë 40 vende me 17.7 % të votave nga 200 vende...

Aktualitet20:03 - 17 Prill, 2019

Hyn në fuqi Kodi i ri Penal/ Ashpërsohen dënimet për korrupsionin

Në Kosovë këtë javë ka hyrë në fuqi Kodi i ri Penal që parasheh shtim dënimesh për shkelësit e ligjit,...

Aktualitet19:10 - 17 Prill, 2019

SHBA, sanksione të tjera ndaj Kubës, Nikaraguas, Venezuelës

Qeveria amerikane do të njoftojë sot sanksione shtesë ndaj Venezuelës, Kubës dhe Nikaraguas, masa më e fundit kundër qeverive socialiste...

Aktualitet19:03 - 17 Prill, 2019

Policia shkoi ta arrestonte/ Vret veten ish presidenti peruan

Ka ndërruar jetë ish-presidenti peruan, Alan Garcia, i cili qëlloi veten sot me një armë zjarri. Ngjarja ndodhi pasi policia...

Taulant Balla zbulon nesw do te rikandidohet veliaj? Taulant Balla zbulon nesw do te rikandidohet veliaj?
Aktualitet16:10 - 17 Prill, 2019

Përplasjet tek Bregu i Lumit/ PD padit Veliajn

Partia Demokratike ka ngritur padi penale ndaj Policisë së Shtetit, Policisë Bashkiake si dhe ndaj kryetarit të bashkisë së Tiranës...

Aktualitet14:20 - 17 Prill, 2019

Sqarimi i një zhgënjimi

Kapitulli Nr. 15 i hapjes te Negociatave per anetaresimin ne B. E. ( per ENERGJINE ) si dhe V.K.M. Nr....

Aktualitet09:08 - 17 Prill, 2019

BE nuk duhet ta braktisë anulimin e Brexitit

Presidenti i Këshillit Evropian, Donald Tusk deklaroi se BE nuk duhet të ngutet, për shkak të një lodhjeje nga Brexiti....

Aktualitet22:39 - 16 Prill, 2019

Djegia e Katedrales/ Çfarë i tha Trump presidentit Marcon?

Shtëpia e Bardhë deklaroi se  presidenti Donald Trump i i ka shprehur ngushëllimet e tij presidentit francez Emmanuel Macron për...

Aktualitet18:44 - 16 Prill, 2019

Kandidati për president i SHBA bën transparent statusin e tij si milioner

Bernie Sanders, kandidati presidencial demokrat në SHBA, publikoi të hënën taksat për 10 vitet e fundit, duke dhënë detaje të...

Aktualitet18:40 - 16 Prill, 2019

Lutje dhe himne për Katedralen “Notrë Dam”

Brigada e zjarrëfiksave të Parisit tha të martën se struktura e katedrales së famshme të Notrë Damit është shpëtuar, së...

Aktualitet14:30 - 16 Prill, 2019

Alarm për bombë në Spanjë/ Evakuohet kulla 235 e lartë

Një alarm për bombë ka ngritur në këmbë policinë e Madridit. Sikurse bëjnë të ditur mediat e huaja, policia ka...

Aktualitet20:47 - 15 Prill, 2019

Foto-Francezët në panik/ Përloten gjatë djegies së katedrales historike

Katedralja më e famshme në Paris dhe Europë “Notre Dame” është përfshirë nga flakët pasditen e sotme. Pavarësisht ndërhyrjes së...

Aktualitet20:36 - 15 Prill, 2019

Zjarri gllabëroi majën e “Notre-Dame”/ Reagon Donald Trump

Flakët e zjarrit kanë pushtuar katedralen e famshme në Paris “Notre-Dame”. Për disa minuta zjarri ka përfshirë pjesën më të...

Aktualitet20:03 - 15 Prill, 2019

Konsumonte kokainë me miqtë/ Arrestohet avokati i njohur

Një avokat është arrestuar nga policia italiane, nën akuzën e trafikimit të drogës. Sipas informacioneve 51 vjeçari Francesco Bizzarri, ka...

Aktualitet19:50 - 15 Prill, 2019

Notre-Dame/ Flakët pushtojnë katedralen e famshme të Parisit

Një zjarr i madh ka rënë pasditen e sotme në katedralen e famshme të Notre-Dame në Paris. Sipas informacioneve objekti...

Aktualitet19:06 - 15 Prill, 2019

Video-Bullizohet nga të rinjtë/ Transgjinorja rrihet barbarisht

Një transgjinore është rrahur në mënyrë barbare nga disa të rinj në Dallas të SHBA-së. Sipas informacioneve 23 vjeçarja është...

presidenti i shba, donald trump presidenti i shba, donald trump
Aktualitet18:46 - 15 Prill, 2019

Trump i bën thirrje kompanisë Boeing të riparojë avionin 737 MAX

Presidenti amerikan Donald Trump i bëri thirrje të hënën kompanisë Boeing që të riparojë avionin 737 MAX dhe t’i ndryshojë...

Aktualitet18:40 - 15 Prill, 2019

BE e vendos përfundimisht reformën e së drejtës së autorit

Reforma e së drejtës së autorit, që ka ngjallur shumë debate në BE, u miratua. Qeveria gjermane dha aprovimin për...

Aktualitet18:35 - 15 Prill, 2019

Vdes Mira Markoviç, bashkëshortja e Slobodan Millosheviçit

Mirjana Markoviç, e veja e ish presidentit serb Sllobodan Millosheviç, ka vdekur në kryeqytetin e Rusisë, Moskë , ku kishte...

Aktualitet17:23 - 15 Prill, 2019

ISIS publikon shifrat tonditëse/ Ja sa njerëz kanë vrarë për 3 ditë

Grupi terrorist ISIS pretendon se ka vrarë 362 njerëz për 3 ditë, pas hakmarrjes për rënien e Kalifatit Islamik. Ata...

Aktualitet17:38 - 14 Prill, 2019

Eufori kineze në Dubrovnik/ Kina shpëtimtarja e Ballkanit?

Një numër kontratash nënshkruan me Kinën pjesëmarrësit e samitit të grupit 16+1 në Dubrovnik. Ndërkohë që Europa Lindore e Juglindore...

Aktualitet17:04 - 14 Prill, 2019

Venezuela bllokon sinjalin e “Deutsche Welle”-s

Autoriteti i Audioviziv i Venezuelës ka hequr nga rrjeti kabllor sinjalin transmentues të “Deutsche Welle”-s. Reagim ndaj emisioneve speciale për...

Aktualitet16:54 - 14 Prill, 2019

Trump thirrje demokratëve: Ndryshoni menjëherë ligjet për emigracionin!

Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump, përgënjeshtroi njoftimet se i ka kërkuar Sekretarit në detyrë të Sigurisë Kombëtare mbylljen...

Aktualitet15:22 - 14 Prill, 2019

Përplasen dy automjete/ Mbeten të plagosur 6 persona

Një aksident rrugor ka ndodhur në Suharekë të Kosovës. Sipas informacioneve kanë ngelur të plagosur gjashtë persona, pasi në aksident...

Trending

Read previous post:
Nëna hedh vajzën nga kati i pestë/ Më pas hidhet edhe vetë

Qyteti i Athinës është tronditur ditën e sotme nga një ngjarje e rëndë, ku një nënë hodhi vajzën e mitur...

Close