Neimi i Labinotit e dredh sërish/ Fillon sulmet dhe akuzat ndaj Ramës

Neimi i Labinotit, i cili njihet si Henri Çili i UET e ka dredhur sërish. Dje ai ka folur për herë të parë pas gjashtë vitesh ashpër ndaj qeverisë Rama, duke nxjerrë dhe disa çështje. Çuni nga fushë Labinoti i Elbasanit me emër të ndryshuar, dikur ushtar i Berishës, që kërkonte mandatin e tij të … Continue reading Neimi i Labinotit e dredh sërish/ Fillon sulmet dhe akuzat ndaj Ramës