Zbardhen detajet e operacionit në Shkodër/ Skema e grupit të fajdeve

Prokuroria e Shkodrës ka zbardhur të tjera detaje në lidhje me operacionin e sotëm. Në një njoftim për mediat, Prokuroria e Shkodrës thekson se në skemën e grupit të fajdeve, janë përfshirë 22 persona, ndërsa 11 prej tyre janë arrestuar duke përfshirë ish kancelarë në Gjykatën e Shkodrës dhe noterë. Në pranga ka përfunduar edhe … Continue reading Zbardhen detajet e operacionit në Shkodër/ Skema e grupit të fajdeve