Foto-Skema e fajdeve/ Arrestohet ish-Drejtori i LSI tek Patentat

Operacioni “Maranaj” për skemën e fajdeve në qytetin e Shkodrës solli 12 arrestime nga Policia, si dhe shpalljen në kërkim të katër personave. Mes të arrestuarve kishte avokatë, noterë, si dhe ish drejtori i LSI-së tek patentat, Ilir Sokoli, 38 vjeç, banues në qytetin e Shkodrës. Sokoli u arrestua pranë doganës së Morinës, teksa kërkonte … Continue reading Foto-Skema e fajdeve/ Arrestohet ish-Drejtori i LSI tek Patentat