Nga kunati, Elona, Desada dhe Odeta tek Berisha/ Kush e drejton vërtetë PD-në?

Ka mjaft debate midis demokratëve dhe opoinionit publik se kush e drejton realisht PD-në dhe kush e mori vendimin për djegien e mandateve? Ishte vetë Lulzim Basha apo frenat tashmë i kishte vetë Sali Berisha? Prej disa kohësh Doktori duket shumë aktiv dhe vërtet ka marrë disa frena në dorë, por duket se jo ato … Continue reading Nga kunati, Elona, Desada dhe Odeta tek Berisha/ Kush e drejton vërtetë PD-në?