Connect with Us

Ndërroi tre herë emrin/ Zbardhet pasuria e prokurorit të ndëshkuar nga Policia

Aktualitet

Ndërroi tre herë emrin/ Zbardhet pasuria e prokurorit të ndëshkuar nga Policia

Publikuar

-

Të jesh prokuror apo gjyqtar në Shqipëri, do të thotë të jesh milioner apo të kesh edhe shumë përfitime.

Duke filluar që nga luksi dhe deri tek punësimi i familjarëve në institucionet shtetërore.

Kësaj kategorie i përket edhe prokurori Zeqir Hoda. Bashkëshorten e ka të punësuar pranë ISSH Tiranë, ndërsa rezulton dhe aksioner në Albtelecom.

Prokurori Hoda rezulton se ka ndërruar tre herë emrin, për arritur tek emri që ka sot.

Gjatë shkollës së tetë-vjeçare, rezulton që ka pasur emrin Ziqri, në shkollën e mesme ka mbajtur emrin Ziqiri dhe aktualisht e ka emrin Zeqir.

Gjithashtu prokurori Zeqir Hoda, rezulton më herët se ka marrë masë ndëshkuese, pasi makina më të cilën udhëtonte ai ka qenë me xhama të riveshur.

Sa i përket pasurisë, sipas të dhënave nga Open Spending Albania rezulton pronar me 100% i një shtëpie banimi 3+1, blerë me të ardhura nga shitja e ap. banimi 1+1 përfituar me privatizim dhe të ardhura nga paga e kursime ndër vite, 3 900 000 lekë.
Kjo pasuri është rivlerësuar në vitin 2011, në shumën 7 469 000 lekë.

Në vitin 2007 ai ka çelur një depozitë bankare për garanci për aplikim vize italiane, 10 000 euro.

Më 25.07.2007 ai ka blerë një  veturë tip Renault Clio, 200 000 lekë.

Edhe me 29.01.2014 ai ka blerë një veturë, 7 000 euro.

Ndërsa në vitin 2008  është bërë aksionet pranë Albtelekom sha, 100 000 lekë./CNA.al

Pasuria e deklaruar ndër vite

Viti 2004

Të ardhura nga paga dhe shpërblime, 1 094 955 lekë.

Bashkëshortja, të ardhura nga paga, 649 373 lekë.

Gjendje kursime kesh, 200 000 lekë.

Viti 2005

Të ardhura nga paga dhe shpërblime, 1 082 146 lekë.

Bashkëshortja, të ardhura nga paga, 680 761 lekë.

Detyrime të paguara në vlerën -1 800 dollarë për kredi bankare për blerje banese, marrë më 08.08.2002, me principal 7 000 dollarë dhe afat shlyerje 5 vjet.

Viti 2006

Të ardhura nga paga dhe shpërblime, 1 043 156 lekë.

Bashkëshortja, të ardhura nga paga, 702 239 lekë.

Gjendje kursime kesh, shtuar 800 000 lekë.

Detyrime të paguara në vlerën -1 800 dollarë për kredi bankare për blerje banese, marrë më 08.08.2002, me principal 7 000 dollarë dhe afat shlyerje 5 vjet.

Viti 2007

Të ardhura nga paga dhe shpërblime, 1 077 900 lekë.

Bashkëshortja, të ardhura nga paga, 716 704 lekë.

Gjendje kursime kesh, shtuar 700 000 lekë.

Çelur depozitë bankare për garanci për aplikim vize italiane, 10 000 euro.

Blerë më 25.07.2007 veturë tip Renault Clio, 200 000 lekë.

Detyrime të paguara në vlerën -800 dollarë për kredi bankare për blerje banese, marrë më 08.08.2002, me principal 7 000 dollarë dhe afat shlyerje 5 vjet.

Viti 2008

Të ardhura nga paga dhe shpërblime, 919 536 lekë.

Bashkëshortja, të ardhura nga paga, 625 398 lekë.

Gjendje kursime kesh, shtuar me 5 000 000 lekë.

Gjendje depozitë bankare, pakësuar me 10 000 euro.

Depozituar vajzës në Itali, llogari për studime, 4 500 euro.

Blerë aksione pranë Albtelekom sha, 100 000 lekë.

Viti 2009

Të ardhura nga paga dhe shpërblime, 1 073 497 lekë.

Bashkëshortja, të ardhura nga paga, 700 757 lekë.

Vajza, përfituar bursë studimi, 2 350 euro.

Gjendje kursime kesh, shtuar 400 000 lekë.

LEXO EDHE:  Probleme me pasurinë/ KED rinis verifikimet për Zhaklina Peton

Gjendje depozitë bankare, shtuar me 5 000 euro.

Vajza, gjendje llogari bankare për studime, 1 407 euro.

Viti 2010

Të ardhura nga paga dhe shpërblime, 1 067 944 lekë.

Bashkëshortja, të ardhura nga paga, 772 658 lekë.

Vajza, përfituar bursë studimi, 2 400 euro.

Gjendje kursime kesh, shtuar 100 000 lekë.

Depozituar vajzës në Itali, llogari për studime, 300 000 lekë.

Tërhequr garancia nga mbyllja e numrit celular, 250 dollar.

Viti 2011

Të ardhura nga paga dhe shpërblime, 1 040 247 lekë.

Bashkëshortja, të ardhura nga paga, 764 596 lekë.

Gjendje kursime kesh, shtuar 200 000 lekë.

Depozituar vajzës në Itali, llogari për studime, 350 000 lekë.

Depozituar vajzës në Itali, llogari për studime, 2 000 euro.

Rivlerësuar ap. banimi, 7 469 000 lekë.

Viti 2012

Të ardhura nga paga dhe shpërblime, 1 142 812 lekë.

Bashkëshortja, të ardhura nga paga, 894 622 lekë.

Gjendje kursime kesh, shtuar 400 000 lekë.

Depozituar vajzës në Itali, llogari për studime, 350 000 lekë.

Bashkëshortja, shitur veturë tip Renault, 100 000 lekë.ajza, të ardhura nga paga, 930 euro.

Viti 2013

Të ardhura nga paga dhe shpërblime, 1 141 686 lekë.

Bashkëshortja, të ardhura nga paga, 981 668 lekë.

Gjendje kursime kesh, shtuar 400 000 lekë.

Depozituar vajzës në Itali, llogari për studime, 500 000 lekë.

Detyrime të papaguara në vlerën 40 000 lekë për blerje frigoriferi me këste.

Detyrime të paguara në vlerën -27 980 lekë për blerje frigoriferi me këste.

Viti 2014

Të ardhura nga paga dhe shpërblime, 1 398 911 lekë.

Bashkëshortja, të ardhura nga paga, 987 931 lekë.

Vajza, të ardhura nga paga, 1 600 euro.

Gjendje kursime kesh, shtuar 700 000 lekë.

Depozituar vajzës në Itali, llogari për studime, 350 000 lekë.

Gjendje llogarisë rrjedhëse, 349 293 lekë.

Blerë më 29.01.2014 veturë, 7 000 euro.

Gjendje llogarisë bankare, pakësuar me 3 000 euro.

Gjendje kursime kesh, shtuar me 3 000 euro.

Detyrime të paguara në vlerën -40 000 lekë për blerje frigoriferi me këste.

Viti 2015

Të ardhura nga paga dhe shpërblime, 1 485 774 lekë.

Bashkëshortja, të ardhura nga paga, 1 989 160 lekë.

Vajza, të ardhura nga paga, 4 122 euro.

Gjendje kursime kesh, shtuar 100 000 lekë.

Depozituar vajzës në Itali, llogari për studime, 1 400 euro.

Gjendje llogarisë rrjedhëse, pakësuar me 349 293 lekë.

Gjendje kursime kesh, pakësuar me 2 800 000 lekë, për likujdim kontratë porosie ap. banimi.

Detyrime të papaguara në vlerën 5 287 883 lekë për kredi bankare për blerje ap. banimi marrë më 29.04.2017 me principal 6 700 000 lekë dhe afat shlyerje 13 vjet.

Detyrime të paguara në vlerën -1 734 167 lekë për kredi bankare për blerje ap. banimi marrë më 29.04.2017 me principal 6 700 000 lekë dhe afat shlyerje 13 vjet.

Viti 2016

Shtuar gjendja cash, 400 000 lekë.

Paga si prokuror, 1 465 222 lekë.

Paga e bashkëshortes në ISSH, 1 111. 980 lekë.

Paga e djalit, Ditmir Hoda,  si kamarier, 18 879 lekë.

Vajza ,Blerina Hoda gjatë vitit 2016 ka të ardhura  nga paga , 1 380 euro, nga puna provizore në Itali,.

Marrë nga prindërit në dorë 1600 euro, për shkollimi ne Itali.

Kontratë pune në  Itali, 433.80 euro

 

 

 

 

 

 

Për të rejat më të fundit behuni pjesë e grupit tonë në facebook : City News Albania
KLIKO PER TE KOMENTUAR

Komentoni

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aktualitet

Këshilla-Si të mbroni veten dhe familjen tuaj nga tërmetet

Publikuar

-

Për dallim nga llojet e tjera të fatkeqësive natyrore, tërmetet mund të ndodhin në çdo kohë, pa ndonjë njoftim. Të jesh i përgatitur për një tërmet do të bëjë ndryshimin në aftësinë për të mbrojtur veten, familjen ose shtëpinë tënde në rast të tërmetit. Vazhdoni të lexoni për të mësuar se si të përgatisni shtëpinë dhe familjen tuaj për një tërmet, si dhe çfarë të bëni gjatë dhe pas tërmetit për të qëndruar të sigurt.

Çfarë të bëni gjatë një tërmeti

Tërmetet mund të godasin krejt papritur dhe pa paralajmërim. E rëndësishme është që që në dridhjen e parë të merrni masa mbrojtëse.

Gjeni strehë në vendin më të afërt

Nëse ndodheni jashtë, gjeni strehë ku të mundeni por mos u fusni brenda.

Nëse jeni në zyrë a shtëpi, gjeni strehë në një vend të sigurt ku të jeni të mbrojtur nga gjërat që bien.

Mos lëvizni prej andej deri sa tërmeti të ketë ndalur.

Strehohu, mbulohu dhe mbahu fort

Që në goditjen e parë futuni nën një mobilje siç mund të jetë tavolina dhe qëndroni aty.

LEXO EDHE:  Frikë nga sulmet terroriste/Shqipëria shton masat e sigurisë

LEXO EDHE:  Policia zbarkon në doganën e Tiranës/ Kontrolle të imtësishme nëpër mjete

Mos u fusni poshtë krevatëve apo dollapëve të lartë që mund të shemben.

Mbuloni kokën dhe sytë mbajini mbuluar për t’u mbrojtur nga objektet fluturuese ose ato që bien.

Me njërën dorë mbuloni kokën dhe me tjetrën mund të mbaheni në një cep të mobiljes nën të cilën jeni strehuar.

Nëse mobilja lëviz, lëvizni bashkë me të.

Qëndroni nën të deri sa të jeni të sigurtë që goditjet kanë mbaruar.

Nëse nuk qëndroni dot nën pragun e derës apo nën një mobile, qëndroni pranë një shtylle të brendshme të shtëpisë dhe mbroni kokën dhe qafën.

Pragu i Derës

Pragu i derës është një nga më të fortat e të gjithë pallatit apo godinës.

Në prag duhet të përpiqeni të mbani këmbët hapur për të ruajtur ekuilibrin, të mbështeteni në njërën anë dhe me krahë të mbani fort derën./

CNA.al

SHPERNDAJE KETE MATERIAL INFORMUES

LEXO TE PLOTE

Aktualitet

Termet i frikshem ne Shqiperi

Publikuar

-

Nga

Nje termet 5.8 balle ka goditur Shqiperine 32 km larg Tiranes, ne detin Adriatik.

Njoftohen deme materiale dhe panik tek njerzit qe kane dale ne rruget e Tiranes.

Lekundjet jane ndjere te forta  ne Tirane, Elbasan, Durres. Korce, Fier etj…

Njoftohen deme materiale…vijon

LEXO TE PLOTE

Aktualitet

Provokimi i Mustafa Nanos: Duhet të jemi më racionalë me Enver Hoxhën

Publikuar

-

Nga

Këtë verë, libri i Isuf Kalos “Blloku” ka bërë jehonë të madhe. Libri është një dëshmi e njeriut, i cili ka qenë pranë ish-diktatorit Enver Hoxha për vite me radhë, duke qenë se ishte doktori i tij personal. Megjithatë, “Blloku” i Kalos ka marrë shumë kritika.

Në monologun e kësaj të premteje në emisionin “Provokacija”, gazetari Mustafa Nano ndalet pikërisht tek ky libër. Ai thotë se mënyra se si Isuf Kalo ka folur për Enver Hoxhën është e pakuptueshme dhe e pafalshme për shumë njerëz.

 

 

Sipas tij, Kalo e ka nxjerrë diktatorin si tepër human, baba të devotshëm, bashkëshort të mirë dhe si një politikan serioz. Edhe pse ka një mendim tjetër për Enver Hoxhën, Nano thotë se “Blloku” është një dokument historik i rëndësishëm, për të cilin në të ardhmen shumë njerëz do jenë të kënaqur që ekziston.

“Më duhet të them se as mua nuk më puqet Enver Hoxha i Kalos me Enver Hoxhën që unë njoh. E megjithatë nuk jam dakord me ata që sulmojnë Isuf Kalon. Blloku i tij mund të ketë provokuar shumë vetë, ndoshta ndokënd edhe mund ta ketë lënduar por, përtej të gjitha shijeve e ndjesive individuale, ky libër është një dëshmi interesante për kohët e komunizmit. Pas 50 vjetësh askush nuk do të kujtohet ta sulmojë Isufin për anëmbajtje apo empati për të ligun. Të gjithë do jenë të kënaqur që kjo dëshmi është dhënë. E që është dhënë në mënyrë të sinqertë. Blloku është një dokument historik i rëndësishëm”, thotë Nano.

Por moderatori i “Provokacijas” thotë se ka bërë edhe një vëzhgim të fundit. Sipas tij, tashmë që jemi 30 vite pas përmbysjes së komunizmit, duhet ta gjykojmë në mënyrë më racionale diktatorin Enxer Hoxha.

Sipas tij, nuk duhen thënë thënë deklarata të panevojshme që e shndërrojnë figurën e Hoxhës si bartës të të gjitha të këqijave dhe veseve të botës.

Nano merr shembull librin e Ylljet Aliçkës në librin e tij më të fundit, ku thuhet se një grua e dënuar me vdekje u fut e gjallë në dhé. Kur fshatarët i bënë gropën u lemerisën teksa dëgjonin rënkime të dala nga thellësia e tokës.

Përshkrime të tilla na ndihmojnë të nxjerrim dufin ndaj diktatorit, por nuk na ndihmojnë për të kuptuar se kush ishte në të vërtetë ai, thotë Nano.

 “Kam vënë re që ca e ca vijojnë të flasin për Enver Hoxhën ashtu si kanë folur një ditë pas përmbysjes së regjimit të tij, domethënë duke shtënë në punë veç mllef, urrejtje, neveri, apo ku di unë. Kur bëhet ky diskutim, njerëz të tillë, që rëndom kanë edhe përvoja personale vuajtjesh e persekucioni, përpiqen ta likujdojnë Enver Hoxhën si personazh të historisë thjesht duke thënë se ai ishte një maskara, qen e bir qeni, një armik i popullit të vet, një tradhtar, etj, etj. Unë mendoj se 30 vjet pas rënies së komunizmit mund të jemi pak më racionalë. Dhe të jesh racional nuk do të thotë të mohosh që ai ka qenë një diktator. Jo, kjo gjë tanimë është e dokumentuar. Edhe komunisti më budalla, thellë-thellë, bie dakord se Enver Hoxha ishte një diktator.

Të jesh racional do të thotë të mos thuash mufka që synojnë panevojshmërisht ta shndërrojnë figurën e Hoxhës nga katran në katran me bojë, që e nxjerrin atë si bartës të gjithë të këqijave apo veseve të botës, që e nxjerrin atë edhe pervers, pedofil, manjak seksual, vrasës manjak. Ah, se harrova, edhe homoseksual. Sepse dihet se çfarë mendojnë shqiptarët për një homoseksual.

Të jesh racional është edhe të mos thuash, siç thotë Ylljet Aliçka në një libër që sapo e ka publikuar, që një grua u dënua me vdekje thjesht se Enver Hoxha donte ta kishte si të dashur dhe se ajo i tha “jo”. Për këtë “krim”, ajo u fut në dhé e gjallë. Madje, fshatarët e zonës, ku kësaj gruaje i bënë gropën, u lemerisën teksa dëgjonin ca rënkime të dala nga thellësia e tokës, që ishin rënkimet e kësaj gruaje duke dhënë shpirt. Tani, gjatë regjimit të Enver Hoxhës ka pasur pa fund drama e tragjedira humane. Kjo nuk diskutohet, siç nuk diskutohet që fajtori kryesor për ato ka qenë Enver Hoxha. Ne mund të stisim edhe tragjedira të tjera në një roman fiction. Por mund t’i vëmë pak fré fantazisë dreqi ta hajë! Një njeri që futet i gjallë nën dhé nuk ka se si të rënkojë. Aq më pak ka gjasa që rënkimet e saj të jenë dëgjuar nga fshatarët e lemerisur. Sepse do të ketë dhënë shpirt shumë kohë para se toga e varrmihësve apo xhelatëve të kenë mbledhur rraqet e të jenë larguar. Le ta themi copë: Përshkrime të tilla na ndihmojnë të nxjerrim dufin ndaj diktatorit, por nuk na ndihmojnë për të kuptuar se kush ishte në të vërtetë ai”, u shpreh moderatori i “Provokacijas”./abcnews.al

LEXO EDHE:  Frikë nga sulmet terroriste/Shqipëria shton masat e sigurisë

LEXO EDHE:  Lezhë/ Arrestohet 38 vjecari i shpallur në kërkim ndërkombëtar

 

LEXO TE PLOTE
Lajme të Rekomanduara: