Skandali në Durrës/ Inspektorati e mbyll për ndotje, prokuroria pushon çështjen

Tek përroi i Agait, pranë shkëmbit të Kavajës, banorët ankohen për një pikë depozitimi dhe përpunimi të naftës dhe vajrave, e cila është e pa licencuar dhe punon gjatë orëve të natës. Gjatë trajtimit të vajrave të djegur, sipas banorëve zona ndotet nga shkarkimet në ajër të gazrave, por edhe shkarkimet nëntokësore. Banorët kanë mbi … Continue reading Skandali në Durrës/ Inspektorati e mbyll për ndotje, prokuroria pushon çështjen