Mega-Skandali i drejtësisë/ Si i shpëtoi Dritan Peka hetimit?

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit me 4 mars 2019 vendosi rikonfirmimin në detyrë të kreut të Prokurorisë së Apelit Dritan Peka. Trupa gjykuese e përbërë nga Roland Ilia, Olsi Komici dhe Lulzim Hamitaj, mbylli sytë, pavarësisht problemeve që gjetën dhe e rikonfirmuan në detyrë. Nuk është hera e parë që ndodh një gjë e tillë … Continue reading Mega-Skandali i drejtësisë/ Si i shpëtoi Dritan Peka hetimit?