Foto-PS rikonfirmoi Pekën në detyrë?/ Zbulohet anëtari i KQZ  që e shoqëronte

Ish-ministri i Drejtësisë Ylli Manjani, ndonëse indirekt ka hedhur dritë mbi mënyrën se si e kaloi Vettingun, kreu i Prokurorisë së Apelit Dritan Peka. Ndërsa i ka uruar sukses, Manjani postuar një foto, ku shihet dhe një anëtar i KQZ, pjesë e PS -së, që del nga salla e Vettingut, pas Pekës. Bëhet fjalë për … Continue reading Foto-PS rikonfirmoi Pekën në detyrë?/ Zbulohet anëtari i KQZ  që e shoqëronte