Foto-Veliaj sulmon mediat/ CNA.al i përgjigjet  

CNA.al ka filluar një fushatë reklamimi, duke vendosur në kryeqytet, por edhe në Durrës dhe rrethet kryesore disa reklama. Një fushatë që kishte si qëllim më shumë prezencën tek qytetarët në të përditshmën e tyre, edhe me rastin e festës së Shën Valentinit, por edhe në muajin mars, atë të Mësuesit dhe Nënës. Por, ajo … Continue reading Foto-Veliaj sulmon mediat/ CNA.al i përgjigjet