Dy herë në Vetting/ Prokurori Adnan Kosova drejt “gijotinës”?

Komisioneri Publik ka ankimuar vendimin e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit, i cili në 20 dhjetor 2018 vendosur rikonfimimin në detyrë të prokurorit Adnan Kosova. Referuar gjendjes së fakteve dhe provave, Komisioneri Publik ka thënë se prokurori Kosova nuk plotëson kushtet për konfirmimin në detyrë. Në një njoftim për mediat, Komisioneri Publik ka kërkuar nga … Continue reading Dy herë në Vetting/ Prokurori Adnan Kosova drejt “gijotinës”?