Vrasja e Ardit Gjoklajn/ Pyetjet dhe faktet që akuzojnë Veliajn

Trupi i pajetë i 17 vjeçarit, Ardit Gjoklajt, u gjet me 7 gusht 2016 në sheshin e grumbullimit të mbeturinave të ricikilimit, në landfillin e Sharrës. Po bëhen rreth tre vite nga vdekja e Gjoklajt dhe ende nuk ka një fajtor. Sikur të mos mjaftonte kjo, në vendimin nr.1170 datë 17 prill 2018 të Gjykatës … Continue reading Vrasja e Ardit Gjoklajn/ Pyetjet dhe faktet që akuzojnë Veliajn