Vrasja e Ardit Gjoklajt/ Elisabeta Imerajt i shpërthen “bomba’ në duar

Vdekja e 17 vjeçarit Ardit Gjoklaj në landfillin e Sharrës në verën e vitit 2016, tronditi mbarë opinionin publik. Por për këtë rast nuk është dhënë drejtësi, ndaj  është përshkallëzuar me hakmarrja. Ku nuk funksionon drejtësia, funksion hakmarrja. Aty ku krimi bëhet palë me  prokurorinë dhe gjykatat, rruga që gjendet është hakmarrja. Një ditë më … Continue reading Vrasja e Ardit Gjoklajt/ Elisabeta Imerajt i shpërthen “bomba’ në duar