Kryegjyqtari në Vetting/ Zbardhet pasuria e Eriol Roshit

Kryetari i Gjykatës Administrative të Shkallës së Parë Tiranë, Eriol Roshi, do të dalë nesër para Komisionit të Pavarur të Kualifikimit. Roshi do të gjykohet nga Genta Tafa Bungo, Lulzim Hamitaj dhe Valbona Sanxhaktari. CNA.al do të sjellë pasurinë e deklaruar nga gjyqtari Roshi nga viti 2005 deri në 2016, sipas të dhënave të Open … Continue reading Kryegjyqtari në Vetting/ Zbardhet pasuria e Eriol Roshit