Skandal me reformën në drejtësi/ Ish-kunati i i ministres minon KLP

Kreu i Këshillit të Lartë të Prokurorisë, Gent Ibrahimi, së fundmi ka lëshuar “bombën”, ndërsa ka pranuar se ka dështuar reforma në drejtësi. Para gazetarëve, ai ka thënë qartë se KLP, është jashtë funksionit dhe si e tillë nuk mund të ndërmarrë asnjë hap për të vendosur për prokurorët e korruptuar, të paaftë dhe të … Continue reading Skandal me reformën në drejtësi/ Ish-kunati i i ministres minon KLP