Foto-“Mjerimi” i Lulit/ Basha nuk i ndahet golfit

Kryetari i Partisë Demokratike Lulzim Basha është monitoruar kohët e fundit nga CNA.al, gjatë daljeve të tij publike. Nga një vëzhgim i bërë në rrjetin e tij social, por edhe nga daljet e tij në media, në aktivitetet ku ai ka marrë pjesë, së fundmi është shfaqur me golf dhe xhaketë. CNA.al e ka monitoruar … Continue reading Foto-“Mjerimi” i Lulit/ Basha nuk i ndahet golfit