Zbardhen lidhjet/ Prokuror i Krimeve të Rënda apo i Qeverisë?

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, më herët ka publikuar listën me subjektet, të cilët me prioritet do t’i nënshtrohen procesit të Vettingut. Në këtë listë janë edhe prokurorët për Krime të Rënda. “Në zbatim të ligjit nr. 84/2016 “Për rivlerësimin kalimtar të gjyqtarëve dhe prokurorëve në Republikën e Shqipërisë”, të pikës 11 të nenit 3 … Continue reading Zbardhen lidhjet/ Prokuror i Krimeve të Rënda apo i Qeverisë?