Falsifikuesi i Komisionit të Vettingut/ Hamitaj thirret në Prokurori

Anëtari i Komisionit të Vettingut Lulzim Hamitaj është thirrur nga Prokuroria e Tiranës. Hamitaj është akuzuar më herët nga Partia Demokratike se ka falsifikuar certifikatën e tij të anglishtes. Pas këtij denoncimi, Prokuroria ka hapur hetimet dhe Hamitaj të enjten në orën 15.00 do të paraqitet për te dëshmuar, “Dokumentat provojnë se certifikata e anglishtes … Continue reading Falsifikuesi i Komisionit të Vettingut/ Hamitaj thirret në Prokurori