Rivlerësimi i prokurorit Besnik Cani/ Zbulohet skandali i KPK

Me datë 27 nëntor Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, i udhëhequr nga Olsi Komici, me relator Lulzim Hamitaj dhe anëtare Brunilda Bekteshi, votoi unanimisht për konfirmimin në detyrë të Besnik Canit – me funksion prokuror në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Elbasan, por i komanduar në Prokurorinë e Përgjithshme si këshilltar i Arta Markut. Procesi i … Continue reading Rivlerësimi i prokurorit Besnik Cani/ Zbulohet skandali i KPK