Gruaja e pasur e deputetit demokrat/ Xhaferllari nga KLD drejt Kushtetueses

Sot është njoftuar se është çelur drita jeshile për plotësimin e vendeve vakante në Gjykatën Kushtetuese. Pas shpalljes nga Kuvendi, në datën 24.12.2018, për hapjen e procedurës së aplikimit për vendin vakant të gjyqtarit të Gjykatës Kushtetuese,  kanë aplikuar  tre kandidatë. Ish-kryeprokurori, Theodhori Sollaku, Avni Shehu dhe Marsida Xhaferllari janë tre kandidatët që kanë shprehur … Continue reading Gruaja e pasur e deputetit demokrat/ Xhaferllari nga KLD drejt Kushtetueses