Kryeprokurorja e skandaleve dhe sherreve/ Donika Prela në Vetting

Donika Prela u katapultua në krye të Prokurorisë së Krimeve të Rënda vetëm 24 orë pasi i grabitën postën sekrete në Prokurorinë e Durrësit. Prela nga drejtimi i Prokurorisë së Durrësit, sa hap dhe mbyll sytë e pa veten “në majë” të Krimeve të Rënda,në vend të Besim Hajdarmatajt. Prela, ndryshe, në koridoret e organit … Continue reading Kryeprokurorja e skandaleve dhe sherreve/ Donika Prela në Vetting