Prokurori i Llallës në SPAK/ Si u pasurua Klodjan Braho në 9 vite?

Struktura e Posaçme Antikorrupsion pritet të pastrojë skenën politike dhe jo vetëm nga krimi dhe korrupsioni. Por, fillimisht duhet të krijohet SPAK. Prej 10 ditësh, është hapur gara për të qenë pjesë e SPAK –ut, mirëpo kandidimet kanë qenë të pakta për të mos thënë fare. Duket se prokurorët janë të trembur, pasi jo vetëm … Continue reading Prokurori i Llallës në SPAK/ Si u pasurua Klodjan Braho në 9 vite?