Emision Stop publikon skandalin/ Gjyqtari i kërkon seks dhe para për kujdestarinë e fëmijës

Një histori tronditëse publikohet në emisionin “Stop”. Gazetarët e programit kanë marrë rrëfimin e një nëne, e cila u përball me kërkesën e gjyqtarit për raport seksual dhe para, vetëm për të siguruar kujdestarinë e fëmijës së saj. Në kamerën e fshehtë përfshihen disa gjyqtarë dhe psikologia Elona Meçani, që bën edhe rolin e sekseres. … Continue reading Emision Stop publikon skandalin/ Gjyqtari i kërkon seks dhe para për kujdestarinë e fëmijës