Horror në Greqi/ Shqiptari vret vajzën dhe e varros në kopështin e shtëpisë

Një krim makabër ka ndodhur në Korfuz, Greqi ku një shqiptar ka vrarë vajzën e tij 28-vjeçare dhe më pas ka fshehur trupin e saj në kopshtin e shtëpisë. Vajza ishte shpallur dje paradite e humbur, ndërsa në darkë, pas presionit të policisë babai shqiptar, për të cilin mediat greke shkruajnë si ishte minoritar grek … Continue reading Horror në Greqi/ Shqiptari vret vajzën dhe e varros në kopështin e shtëpisë