Ish-mjaftistja e konvertuar në socialiste/ Zbardhet pasuria e Elisa Spiropalit

Ish mjaftistja e konvertuar në socialiste, Elisa Spiropali sot është emëruar nga kryeministri Rama në detyrën e Ministrit për Marrëdhëniet me Parlamentin. Ish mjaftistja që dikur protestonte kundër Gramoz Ruçit, Bashkim Finos, etj, tashmë do jetë në kabinet me Majkon dhe Braçen. Elisa Spiropali, ndryshimi i së cilës, sikurse duket edhe në një shkrim që CNA.al, … Continue reading Ish-mjaftistja e konvertuar në socialiste/ Zbardhet pasuria e Elisa Spiropalit