Uragani studentor nuk ndalet/ Sot protestë masive para Kryeministrisë

Studentët e universiteteve publike në vend sot futen në ditën e 13-të të protestës, ndërsa kanë paralajmëruar një tubim masiv përpara Kryeministrisë. Studentët vijojnë të theksojnë faktin se kauza e tyre nuk është politike, dhe se do vazhdojnë protestat deri në plotësimin e 8 pikave të kërkesës së tyre. Sot, studentët i bëjnë thirrje qytetarëve … Continue reading Uragani studentor nuk ndalet/ Sot protestë masive para Kryeministrisë