Çuni i Fahriut, simboli i pazarit të Lulit për protestën e “Astirit”

Prej disa ditësh banorë të zonës së “Astrit” në Tiranë vijojnë protestën duke kërkuar dëmshpërblim për shtëpitë e tyre, të cilat pritet të shemben në kudër të zgjerimit dhe rehabilitimit të plotë të Unazës së re. Ndërkohë,  simboli i protestës është bërë Klevis Balliu, çuni i Fahri Balliut. I pëlqen apo jo shumë rrymave në … Continue reading Çuni i Fahriut, simboli i pazarit të Lulit për protestën e “Astirit”