Protesta e “Astirit” vlen sa çuni i Faros

Prej disa ditësh banorët e zonës së “Astirit” në Tiranë po vijojnë protestën, duke kërkuar dëmshpërblim në vlerën reale të tregut për banesat pa leje, të cilat pritet të shemben në kuadër të zgjerimit dhe rehabilitimit të plotë të Unazës së re. Por, protesta ka dhe simbolin e saj dhe qe është çuni i Fahri … Continue reading Protesta e “Astirit” vlen sa çuni i Faros