Basha i çon “selam” oligarkëve me këshilltarin të tij mizerabël

Këshilltari kryesor i Lulzim Bashës dhe një ndër përgjegjësit kryesor për katastrofën elektorale të Partisë Demokratike në zgjedhjet e 25 qershorit 2017, Neritan Sejamini, ditën e djeshme ka sulmuar konferencat për shtyp të PD-së në lidhje me buxhetin, PPP-të dhe konçesionet. Nënkryetarja e Komisionit të Ekonomisë, një nga të paktat zonja që kanë ngelur në … Continue reading Basha i çon “selam” oligarkëve me këshilltarin të tij mizerabël