Këshilltari mizerabël i Bashës sulmon Jorida Tabakun

Këshilltari mizerabël dhe më kryesori i Lulzim Bashës për katastrofën elektorale të vitit 2017, Neritan Sejamini,  ka sulmuar deputeten e PD-së Jorida Tabakun, pas deklaratës së kësaj të fundit për mediat, në të cilën tha se buxheti i vitit 2019 pasuron një grup të vogël njerëzish dhe rrit taksat për shumicën. Me anë të një … Continue reading Këshilltari mizerabël i Bashës sulmon Jorida Tabakun