Fakte/ Xhafaj paralajmëroi arrestimet ish-deputetëve të Ramës

Pak ditë më parë në konferencën e përbashkët me kreun e Policisë Federale gjermane, Dieter Romann, ministri i Brendshëm, Fatmir Xhafaj dha një mesazh edhe për gazetarët. Ai i ftoi ata të qëndronin afër drejtorit të Përgjithshëm të Policisë, Ardi Veliu dhe zëdhënësit të tij, Gentian Mullai, pasi do të kishte goditje interesante. Si duket … Continue reading Fakte/ Xhafaj paralajmëroi arrestimet ish-deputetëve të Ramës