Burime financiare të paligjshme/ KPK jep vendimin për gjyqtaren Entela Prifti

KPK ka shkarkuar nga detyra Kryetaren e Gjykatës së Korçës, Entela Prifti. Sipas KPK-së Prifti nuk ka deklarim të saktë të pasurisë dhe ka fshehje. Entela Prifti është marrë në çështje nga trupa gjykuese e Firdes Shuli, Roland Ilia dhe Etleva Çitja. KPK deklaroi se pas këtyre indicieve janë zhvilluar hetime të thelluara dhe rezultoi … Continue reading Burime financiare të paligjshme/ KPK jep vendimin për gjyqtaren Entela Prifti