UET-i, Universiteti i mbytur në borxhe mbijeton me “vaksina”

Universiteti Europian i Tiranës është një nga Universitetet private, që startuan si kioska. Kisoka universitare, të cilat kur u kontrolluan rreth 5 vite më parë nga Ministria e Arsimit dolën me 1001 probleme. Por UET asokohe nuk u mbyll. Nuk u mbyll sepse Henri Çili, njeriu i cili ulëriste dhe bërtiste për fitoren e Sali … Continue reading UET-i, Universiteti i mbytur në borxhe mbijeton me “vaksina”