Fotot ekskluzive/ Kaos në Tiranë

Trafiku në Tiranë vijon të jetë një ndër problemet më shqetësuese për qytetarët e kryeqytetit dhe ata që e vizitojnë. Edhe pse kryebashkiaku i Tiranës, Erion Veliaj ka premtuar se do ta zgjidhë problemin e trafikut, Tirana vijon të jetë në kaos. Ashtu sikurse shikohet edhe në fotot e siguruara nga CNA.al, radha e makinave … Continue reading Fotot ekskluzive/ Kaos në Tiranë