Skandal me Komisionin e Vettingut/ Tre anëtarë të akuzuar për korrupsion, mashtrim e falsifikim

Shtatori pritet të jetë tejet i nxehtë për gjyqtarët dhe prokurorët. Procesi i Vettingut pritet të startojë së shpejti, ku do të skanohen 108 prokurorë dhe gjyqtarë. Kujtojmë se  Komisioni i Pavarur i Kualifikimit nga muaji mars deri më 6 gusht 2018, ka kaluar në sitë 61 gjyqtarë dhe prokurorë, për ligjshmërinë e pasurive, aspektin … Continue reading Skandal me Komisionin e Vettingut/ Tre anëtarë të akuzuar për korrupsion, mashtrim e falsifikim