Vdekja e Ardit Gjoklajt/ Elizabeta Imeraj në krah të Erion Veliajt apo të drejtësisë?

Prokuroria e Tiranës, që prej ditës së djeshme ka një drejtues të ri. Elizabeta Imeraj, nga prokurore për Krime të Rënda, është emëruar në krye të Prokurorisë së Tiranës. Me emërimin e Imeraj në krye të prokurorisë më të madhe në vend, janë ngritur dhe një sërë pyetjesh? A do të guxojë prokurorja Imeraj të … Continue reading Vdekja e Ardit Gjoklajt/ Elizabeta Imeraj në krah të Erion Veliajt apo të drejtësisë?