Denoncim/ Anëtarja e Komisionit të Vettingut akuzohet për mashtrim

Një denoncim i mbërritur pranë redaksisë së CNA.al, ka në objektiv anëtaren e Komisonit të Vettingut, Suela Zhegu. Kjo e fundit akuzohet për mashtrim. Bëhet fjalë për një akuzë që vjen nga familjarët e Zhegut dhe konkretisht nga kunata saj, përkatësisht nusja e vëllait,  Anita Ademi. Suela Zhegu, akuzohet nga kunata e saj për mashtrim. … Continue reading Denoncim/ Anëtarja e Komisionit të Vettingut akuzohet për mashtrim